Thursday, 3 January 2013

Gigih ke Sogo

one of the reasons...nak beli sweater/jackect utk my zharfan...yg ada hood tu..dh lama dia request...
so bila mr hubby dpt gaji, me pun ajak pegi sogo...sbb me survey2 kat aeon, tak byk choice...so sogo sgtlah byk choice...

ni bahagian ladies ie shoes dept

ni floor utk kids clothing

dh berzaman me tak pegi sogo...yg pasti time sale memang syok shopping2 kat Sogo ni...sbb sgt byk choice..org pun memang ramai of course...

ok...dh jumpa and dh beli pun...brand Jeep...siap terus pakai tu...harga lps diskaun RM111...me guna voucher RM10, so mr hubby byr RM100+ lah...bukan selalu pun, beli sekali then pakai sampai lembam lah :)



mama suruh zharfan posing ;)

uolls suka ker shopping kat SOGO?

11 comments:

amaniammar said...

suker jg..mna xnye ...sekakang kera je sogo dr office..sudahnye groceris pn beli kt sna..
hihihihihih
cm kna bjak memilih..

Nurulhuda Abdul Latip said...

Handsome Zharfan!!

CeqGu said...

lama dah tak pi sogo. kalau pi sogo mesti pi intai kain tudung kat jalan TAR sekali

mama maman aka yana said...

suka.. hehehe.. cuma agak jauh dr puchong.. kalu dekat2.. ari2 dok masuk survey harga kot.. hahaha

Wan Amira said...

I suke barang dekat sogo.. tapi I jarang sangat pergi.sebab sogo selalu ramai orang

juelee said...

suka sangat shopping kat sogo pastu leh jalan sekali kat jalan TAR hehe tapi sejak ada rayyan dah tak g sbb sesak sana.. kesian nak bawa baby

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

saya memang ke sogo jek asal shopping semua kat sana sampai beli bawang pun kekdg kat sana.. hehehe.. sbb opis dkt sgt ngan sogo sbnrnya..

Ezna said...

zharfan dah pandai bergaya lar :-)

Nad @ MamaZN said...

Kalu beli online dpt la rm50 hehe

Tkpela, masing2 punya citarasa kan ? =)

AyuArjuna BiGoshh said...

me br jer sms kata sogo ada clearance...

Nafisa81 said...

tak pernah pun...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails