Monday, 14 January 2013

Sekali sekala memang sedap

dh lamaaaa me tak mkn sate..ari ahad lps, weolls singgah lunch mkn sate kat restoran sate kajang hj samuri kat selayang mall :)

mr hubby order satay ayam, sate daging lembu and satay kambing gak ni...cukup2 utk me, hubby, zharfan. ariff mkn nasi impit ajer, dia tak nak mkn sate ;)

sate memang sedap esp kalau jrg2 mkn :) :) 

12 comments:

CeqGu said...

huhuhu kat brunei ni tak der sate hj samuri.....sate haji lain ada la hehe....firas tgk gambar sate tu terus kata cedapp hihi

mama tisya said...

btul tu...jrg2 mkn sure sedap...hehehe

||Sis aLeaSaRa|| said...

hye sis!owh betul sy setuju,kami kalau dh lama x makan sate,bila order perghh mcm x cukup tgn berebut!skrg kami dh jemu makan sate samuri,kami mkn sate kat area salak lama,sepang..best sbb tu resipi family dorg turun temurun ^^

Aliah Nuqmans said...

da lame tak makan sate..
terliur lak tengok.
hehehe

kak. ade emel tak?
nak tanya something.
reply kat nuqmans@gmail.com ye kak.

Im happy being alone said...

ha ah la..baru perasan..cam dah lama x makan satay...

Nur-nba said...

Baru lepas order sate masa balik kg Ahad lepas.. Suma sangat.. sesekali memang teringin..

Nur-nba said...

opss silap eja pulak.. Suka sangat..

Chekgu Azrine said...

dah lama tak makan sate..huhu

Faridzuan said...

Ya Allah, sedapnya. Nak makan sate ayam! Saya dah lama mengidam! Grrr, macam wanita mengandung pula. Hehe. ;P

Ezna said...

me kalau makan sate cukup le 2-3 batang ajer...hehehe....me bukan penggemar sate....

eima said...

klu slalu mkn pun sedap jugak ..

boleh dikatakan kami mkn 3-4 klai seminggu .... tp tak order byk ... dlm 5 cucuk je ... abah mama ngan fahim je .... tp ade mknan lain la ....

kakchik@ella said...

Pd Kc la .. the best BBQ in the world is sate. tapi kc tak suka hj samuri.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails