Friday, 25 January 2013

Ada apa dengan Pulau Carey

semlm, sepanjang pagi me berada di Pulau Carey...nama jer pulau tapi dipisahkan dgn main land hanya oleh jambatan and pulau tu agak luas so tak terasa pun mcm berada di pulau..Pulau Carey ni terletak di Banting, somewhere near area2 pelabuhan klang gaklah

kenapa me gigih ke sana? me ada terlibat dgn research project...



later lah me tepek pics..sbb belum sempat nak watermark

3 comments:

CeqGu said...

laaa ingatkan dah siap dengan cerita panjang lebar hehe

Wan Amira said...

menarik tu, research project dekat Pulau Carey

Nafisa81 said...

Mah Meri..Kampung orang Asli ehh?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails