Thursday, 10 January 2013

Pic yg byk 'ong' | lil Ariff in Parenthood Jan 2013

tq Parenthood-Today Publishing sbb masih sudi pilih Ariff as one of 3 monthly winners utk ruangan Candid Camera -hadiah brgn baby tajaan Pigeon :)


ni cover page Parenthood Jan 2013
 close up

pic ni actually pic yg menang contest Anakku-SDK ...and hasil PS dgn zubye EOG (yg mana pakej PS tu pun hadiah yg me menang dari blog contest)



semua baby adalah yg paling comel the cutest kat mata parents masing2 kan :) so jgn sia2kan kecomelan anak anda hehehhe me kumpul semua keratan/page magz yg ada pic zharfan & ariff yg menang apa2 contest kat magz/tersiar kat magz--dh ada few folders ;)

 syukur Alhamdulillah atas segala kurniaanNya :)
*harapan setinggi gunung*

4 comments:

Jiji-Fify said...

memang comelllll dan manjaaaaa je pose arif dlam gambar tu. mmg layak terpilih. :))
Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

juelee said...

mmg comel gamba ni, macam malu2 kucen gitu

IEJA 3SHA said...

EH....geram pulak nengoknye...memang comel + ciut = hensem...Pndai dia bagi post kn

Pusat Bahasa Pelangi said...

owchh comel gambar ni..tahniah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails