Friday, 18 January 2013

Kali ke3 ke Singapore

kali pertama me jejak kaki kat Spore ialah pd thn 2007 (attending one week course kat NUS),

kali kedua last year ie cuti2 USS,

and kali ketiga Insya Allah bln Mac nanti, sbb nak attend convocation adik me (hanim)..she got her phd from Univ of Adelaide (OZ), luckily utk convo, she has the option to attend the one held in Singapore--a lot better than me yg tak attend langsung my phd convo (sbb held kat Notts and masa tu i dh balik Msia pun)

so far kiranya my whole family akan pegi Spore beramai2 ni..so weolls plan nak convoi and then stay overnite kat JB (save cost :p)...nak kena ada bajet gak ni in case nak sight-seeing or nak beli apa2 sbb currency SGD kan ;)

3 comments:

Wan Amira said...

tahniah Dr. Hanim :)

Ayu Zarina said...

sambil2 jalan singapore, makan seafood kat JB pun best!!!

Ezna said...

Dr Hanim :-) and Dr Suzi :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails