Wednesday, 16 January 2013

Re : tulips

ari tu ternampak ada one FB fren post psl Tulips -she's currently staying in Istanbul!!!...


waaa me memang suka tulips :) teringat plak masa me kat Notts me byk gak snap2 pic tulips ni...windu kat tulips ;)

ni antara tulips hasil my DSLR






MZ & tulips!!!


6 comments:

Wan Amira said...

i suke tulips jugak, macam gambar dalam painting

Fara said...

I love tulips too! Kalau boleh tanam, mesti penuh balcony :D

Karisma Izzah said...

mesti rindu masa2 kat Notts kan...

mama tisya said...

cantik tulips...best ada gmbr ngan tulips

CeqGu said...

wahhh tulipppp. suka gak dengan tulip ni.

Ezna said...

i wish dpt snap gambar dengan bunga2 kat oversea :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails