Monday, 21 January 2013

Gigih berpeplum | my no.1 fav

ni peplum yg me sgt sukaaa..ie kaler biru and design floral..material lycra so memang fit lah kat part b***** tu...kena pakai tudung yg cover that part. me beli peplum dress ni online (website/fb faceboutique)...



sbb me sgt suka design floral, so me beli gak yg kaler oren, tapi lom posing2 pun..

last week masa me pegi mkn kat subang parade (lps meeting ie mkn2 dgn my colleague gak). me ternampak ada one booth/stall jual peplum kurung moden chiffon ...waaa me berkenan tapi tak sempat nak belek2 usha2 sbb we were in hurry lg pun dgn my colleague kan...so far mcm tak jumpa lg peplum chiffon kurung moden cutting ni...

11 comments:

Nad MamaZN said...

Ada dh kak.suzie..kat.fb ada penah nmpk
Serius cantek, harga pun ok

mamaRIFQY said...

chantekk...akak kecik je..comel jer...kalo na yang pakaii....mak aiii.....heehhe

GreenJade said...

comel nye dgn pepplum dia..

best pelum ni kan sis..selesa..saya pun ade beli 2-3 helai try..dpt lah jugak tutup bontot I ni yg makin nk membesar ni..hehehe

Abil Fikri Ahmad said...

Cekak pinggang.!! babab kang!..hehehe

mama tisya said...

byk dh kolesi peplum mz

juelee said...

cantek.. hehehe saya jahit sndiri, nak beli tp ketat tang b**** hiks suka design flora jugak!

AyuArjuna BiGoshh said...

omg banyaknya peplum u....


nice nice

Ezna said...

kalau tak silap kurung moden peplum kat subang parade tu harga RM400+++ amekauuu...punyalah mahal. Kot yg ni yg u tengok la. Mungkin ada kat tempat lain...

IEJA 3SHA said...

Oh peplum...
Cantik MZ pkai

kayyana said...

cantiknye peplum akak.. nampak selim melim gitu

Nana said...

Comel je
Klw preggy pon comei pakai peplum kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails