Wednesday, 16 January 2013

tak pernah tak cinta | merah

me memang suka apa2 yg kaler merah (selain kaler pinklah)...

ni my red peplum...beli kat kedai2 kecik kat dlm Mydin Mall USJ..material bukan lycra ie material peplum merah ni mcm kain t-shirt so sgt selesa dipakai..sbb labuh jer peplum dress ni so me pakai dgn jeans lah semestinya..design long sleeves kaler itam, me memang tak suka pakai inner sbb cuaca msia kan...kalau kat UK memang syok pakai inner 24/7 ;)


 i wish i could be slimmer--tp entah bila agaknya :p 


 kalau nak pakai peplum memang kena pakai tudung yg labuh cover b*****..esp kalau kain lycra sbb memang nampak agak seksi...depending on jenis body frame and size gaklah..
sedar tak sedar dh agak byk my peplum collection ni...owwhh ada lg 3 -4 helai (different colours) yg lom sempat nak posing2 :)

7 comments:

mama tisya said...

cun...try la pegi KWC ..rmi ckp sana byk peplum

AyuArjuna BiGoshh said...

wah mmg cuns

CeqGu said...

rasanya yg labuh ni lagi cantik dipandang la ^_^

Sharidawati Shahrudin said...

nice outsfit! ehh i belum ada peplum lagi tau ..huhu

CIK NANA said...

Cute pki peplum ni mz. Jemput dtg blog nana tengok tudung murah dan cantik.

e!ya said...

cantekk npk mude gituuu...tingin gak nk beli tp asik btangguh jerr

Chekgu Azrine said...

Fuyooo...lawa mz!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails