Friday, 4 January 2013

Rezeki pertama tahun 2013 | syukur alhamdulillah

alhamdulillah..masih ada rezeki me dlm bidang comping ni...semlm mr hubby dpt email..menang 2d1n kat lost world of tambun :)

dh lama nak gi cuti2 kat sini...syukur sgt2 sbb menang contest so kiranya FOC utk accommodationlah :) kena byr entrance tix ajer..rasanya value utk hadiah ni around RM500 sbb bilik yg category besh ni :)

contest ni online ajer, tak perlukan apa2 POP pun, organized by magz Expatriate Lifestyle. lucky draw based..so nama mr hubby sgt lucky gitu ;)


alhamdulillah atas segala kurniaan-Nya...tak kisahlah kecik besar pun...kdg2 kecik di mata org tapi besar maknanya di mata kita sendiri...sejujurnya me sgt suka and teruja bila dpt holiday FOC :) :) antara hadiah yg sgt me hargai gitu :)

moga2 kita semua sentiasa dimurahkan rezeki utk thn 2013 ni..amiin


9 comments:

Syuhada Salleh said...

thniah MZ..

CeqGu said...

wahhh syioknyeee! tahniah

mama maman aka yana said...

rezeki eks.. alhamdulillah..:)

CIK NANA said...

Tahniah!
Suka baca blog MZ.
Sangat inspiring. :)
Salam kenal.

mama tisya said...

tahniah suzi...dpt cuti2 free

juelee said...

tahniah MZ>. best dpt oliday free ni.. hehhee

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah :)

Peri PiA said...

Alhamdulillah
bestnya,xjauh sgt just nice

Lin Azlina said...

tahniah sis...biallah sy nk menang apa2 ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails