Tuesday, 27 December 2011

1st time beli & minum | cool blog

ni perisa strawberry milkshake...wajib letak bubble--harga RM3.60 ni...


me beli kat booth Cool Blog--kaler pinky tu...


ni kat Giant Shah Alam--singgah kat Giant Shah Alam masa otw balik dari upin ipin event ari ahad lps ;)

uolls suka ker bubble drinks?...me sukaaaa sgt2!


16 comments:

Ummi Dania Yasmine said...

me x pernah rasa....bubble tu i bet mesti agar2 kan?

me suya said...

Suya pun suka cool blog

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

Nak dijadikan citer..ayu ngan aleesya ni tgh minum cool blog saat baca entry ni..hehe...suka semua yang ada chocolate...paling suka oreo blog...dan yang pasti letak pearl dan jelly apple...:)

Apik Pehe said...

huhu..apik tak penah rasa lagi kak

Gieyana said...

best juga drink kt sini..ritu try stoberi..mmg sedap..:)

Chekgu Azrine said...

Xpernah minum la MZ..mcm jakon plak saya erk..nti cubala..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Suka jugak..
tp selalunya eija suka yg flavour Coklat/Coffee n mmg wajib letak Bubble..

skrg dh byk dh cool blog ni even kat R&R pun dh ade..hehe

- dieyana - said...

dieyana pun dh try cool blog ni, dieyana suka mocha..nanti nk try yang ada oreo tu...heheh

mama_umar_maryam said...

blm pnh try,tp sure zt akan suke once try nnt hehehe

Iela Fazielah said...

ila selalu minum coolblog ni sbb ada depan opis je.... sedap diapunyer pearl tu

Huda said...

tak suka letak bubble tu..biasa beli memang tak letak la bubble segala tu..

deqlis said...

x pernah minum lagi,,sedap erkk?? leh try nanti:-) nampak sodapp:)

mama tisya said...

pernah try kt outlet dlm jusco wangsa maju..tp tk brp suka sgt bubble tu

Nana said...

Xpenah try lg cool blog ni

Nur-nba said...

Says pun peminat setia Cool Blog..

*Ms.Serry Shah said...

suka sngt dgn cool blog.. pearl tu sangat sedap....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails