Thursday, 29 December 2011

Hari ini adalah hari pertama

apa yang pertama?
hari ni hari pertama my zharfan kat sek rendah agama sri al-huda, jalan gombak..sbb ada sesi suai kenal (one whole day 9am-4pm)...kena pakai full uniformnya ie dh beli dari co-op sek last 2 weeks... bj purple, suar itam, kasut itam, stoking itam...

and ada sesi taklimat utk parents pada pukul 3 ptg...mixed feelings..being a mom kan...rasa mcm sedih, touching, happy, risau, etc etc

as for myself...me dh tak ingat --tak ada dlm simpanan memori me my 1st day kat sek rendah (sek keb pdg kala)..thn1983 @SKPK
note : time flies...sedetik yg berlalu means selangkah menuju mati & alam abadi nan hakiki..


13 comments:

al-lavendari said...

tahun 1983, saya sudah beranak dua.

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita plak tunggu minggu depan, berdebar2 gak ni....xcited sangat2 anak nak sekolah ni...

me suya said...

good luck zharfan.. :)

cikpuanhady said...

all the very best utk zharfan..dah besar dah zharfan, kejap je kan..

Huda said...

hari ini anak saya pun daftar tahun satu, rasa macam-macam..

cikpia said...

nak gambar!! sure cute.....!!!

azelyusoff said...

rindunya SKPK.

amiey lee said...

heee 1983.. kita baru lahir la mz..tapi itupun lahir bulan 12

Em's Family said...

tahun 83 baru nak belajar berjalan :)

Lisa Hz said...

laaa 1983 ke. sama umur la kite. sblm ni duk pgil akak sbb tgk MZ da anak dua n ada phd lagik. hihihi.. =D

Lisa Hz said...

alamak silap.. 1983 sy bru lahir daaa.. bukan bru msk skolah. hahaaha.. (pening2 sbb sorg2 dlm ofis. sume bercuti, sorg lg keluar lunch x blk2 lagik!)

Ummi Dania Yasmine said...

Zharfan will be fine....hehehe.....dah besar dah Zharfan anak mama :-) selamat melangkah alam baru.

Oyis said...

oo kat msia dah bukak sekolah ye? good luck at the new school zharfan. i'm sure dia ok, dia dah biasa pon pegi school kan before this? cuma new surroundings and new friends je la. ada x dia ckp dia rindu kat school and friends di notts? (just curious)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails