Wednesday, 7 December 2011

Full story my BIG WINNING for December 2011 | Won prizes worth RM2250 from Follow Me Memorable Moments Contest




me join contest ni..me antar 2 entries (so modalnya RM20x2 = RM40), satu nama me, satu nama hubby, kena antar pic + buat caption...

so ptg semlm, mr hubby call, ckp follow me called him, that he won the conso prizes. conso prizes nama jer, tapi value total RM2250....ie brg2 letrik brand cornel harga RM1k, brg2 follow me harga RM750, and anting2 brand tomei harga RM500 :)

kegembiraan berganda sbb my BFF ezna pun menang hadiah yg sama--also nama her hubby :) :) so kami berdua akan attend prize-giving pada 17 dec nanti :)

mr hubby siap tanya org yg call tu, muat tak boot keta honda city sbb org tu ckp, stok brg2 value RM750 tu sgtlah byk!! boleh bukak stall jual kat psr malam hehhehe

and org tu ckp, tomei jewellery tu, boleh bg kat wife hehhehe of courselah utk me :p 1st time me menang bling2 hasil contest offline--my BFF ayu rafikah dh 3 kali menang dpt hadiah gold jewelleries from habib--value dh cecah lebih RM10k tu...my BFF mira plak baru jer menang GP syahirah (lucky draw based--she's one lucky lady!!!) dpt set habib worth RM10k!!! memang semua pun sifu my BFFs ni...my BFF ezna, last few days, baru jer menang cash RM800 dari contest dutch lady :) teruja dgn BFFs menang mcm2 :) semangat waja nak menang mcm diaorg :)

contest ni tak ramai winners...1 GP winner and 5 conso winners...nama jer conso tapi value hadiah RM2250 tu :)

this is the winning pic......pic yg me &family pakai bj merah meniarap atas padang tmn putrajaya masa PS dgn deep blue lense--one of my fav pics ever...caption me buat in english..simple2 ajer pun :) (nama me yg tak menang tu me buat caption in BM, me antar pic me&hubby)

my fav pic ever--memang tak sia2 berPS dgn Deep Blue Lense :)

note : 2nd winning for December 2011, alhamdulillah

25 comments:

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

tahniah...best tgk suzie menang mcm2 hadiah...blh bukak stall follow mw nnt ek :)

me suya said...

tahniah mz..suya jarang komen skrg..super busy

mama tisya said...

tahniah mz..bff lain pn tahniah jugak cz masing2 ada je kemenangan..best2

eisyaawie said...

murah betoi rezeki dia... asyik menang contest jer.... tahniah yer...:D

Huda said...

Tahniah..wah seronok tu dapat macam2..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah suzz, makin semangat kita nak join contest gak, la ni contest blog kita tak join dah...nak join contest off line je

SyUhAdA said...

wahh..thniah MZ..murah rezeki..

amiey lee said...

alhamdulillah..seronokknye..murah n mewah rezeki mz

Nana said...

wah tahniah..bez tu hadiah nye

@YUNID@TI said...

nice picture.... nampak happy sgt..... tahniah..

ajumohit said...

wahhh bestnya mz, tahniah ye

azlin mrs'Hairil said...

tahniah MZ...x payah la beli brng elektrik lagi...he3 jimat $$ :)

nieda said...

congrates..wow hadiahnya sgtlah syok..berbaloi2..

Myra Jay said...

For me, sis is my SIFU..

Congratez dear.. :)

Em's Family said...

congrats!! happy for u, semalam i kaki kepoh, once u said u menang follow me, terus i browse tengok hadiah ape, sekali bile i nampak CORNELL SERIBU!! jerit i, i suke betul barang2 letrik, nak nak i really need few of it now.. and the best part.... EZNAAAAAAAA pun memang, best giler!!

Lin Azlina said...

syok giler2la...berbaloi2 beli dengan modal yang kecik pasu menang berganda2

AyuArjuna BiGoshh said...

gambar ni memang cuns....well u akan berendet ngan ezz 17hb ni ya....hehehehe...i kat langkawi time tu...beb, nak apa2 sms jer hokeh..

but grand2 lucky + kreatif --> mira!
but join satu pun pasti menang---> ezna
paling rajin, bersemangat dan berpengaruh--> u lah beb

anyway my Yana mng ps ngan barbie shop..tq tq tq for alerting me psl contest dari mag harmoni :)

apepun congrats to u ..ezz and mira (kecik2 pun berlian heheheh)

Ummi Dania Yasmine said...

Hi suzz!!! Masa i hantar sms kat u tu, i tak tau lagi nama hubby i naik. Hubby i tiba rumah pukul 8 malam. Bila i tanya ada orang call tak?. Ada menang hadiah pepe tak? My hubby kata kalau menang dapat apa?...Cis.....dari situ i agak2 ada something ni. Akhirnya hubby baru bagitau ada orang Tohtonku call....i terus call u tu :-) Alhamdulilah...

Chekgu Azrine said...

Tahniah once again MZ

Cik Bambam said...

Ya Allah..conso pon dah mcm main prizes ek! congrats MZ! :)

Nur-nba said...

Murahnya rezeki akak.. Nice pic.. One happy family.. :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah... reramai menang

Zuraida Rahim said...

Tahniah MZ.. x sia2 rajin PS ek

cikpia said...

congrats sist!!! conso pun meriah hadiahnya!!!

DeQWa said...

Tahniah akak...suke tgk bile akak menang sesuatu,sy pun turut teruja mcm sy plak yg menang.....hehehe...
nak join tak reti plak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails