Sunday, 4 December 2011

Meet & Greet with Ben-10


Event ni berlangsung semalam, dari pukul 2.30 pm-5 pm kat Alpha Angle Wangsa Maju.
Ayu rafikah ajak zharfan join sbb dia dpt 3 exclusive invites utk join event ni (kena beli brg2 ben-10 kat jusco).


byk games and overall kira fun gaklah event ni

zharfan sbb tak biasa join event, so tak cekap bab2 games, dia join satu jer games ie yg main2 gel rambut tu




abis satu kepala kena sapu gel--dpt ler key chain ben-10..anak ayu dpt hadiah harga RM100 masa main kotak beracun--siyes sgt lucky tu!! anak ayu tu memang like son like mommy gitu bab2 lucky hehheeh


ni my kids posing2..


me & ayu sakan bergossip2 lah (apa lg, psl contest ler..:p) sambil jaga anak2 masing2 hahaha--tapi tak de ler pics kami berdua :p

tq ayu sbb sudi bagi peluang utk zharfan join event ni..dia memang minat Ben-10 :)  masa kat UK memang byk giller zharfan beli brg2 ben 10 selain t-shirt, stationery & toys, he's got boots ben 10, payung ben-10, kasut ben-10 etc etc jenuh nak membeli brg2 ni tapi kat UK rasa murah sbb tak convert to RM hehhe kalau convert jd lebih kurang jer harga mcm kat Msia :p

goodies bag pun not bad--dpt magz ben 10 (mahal magz ni..RM8.90 per issue) and dpt ubat gigi ben 10, & pouch kecik.--lupa malas plak nak snap pic goodies bag :p


10 comments:

mama tisya said...

stylo rambut zharfan ltk gel...bdk2 lelaki sure suka ben 10

Ijah EmoTemo said...

wow bestt tu heheh ;)

Chekgu Azrine said...

most of the kids love ben10 kan..my kids even girls pun suka giler..

Abu Emir said...

eh babe, i baru nak cakap macam amy, hensem si zharfan rambut lagu tu..

Abu Emir said...

errr.. i gune account laki i :D - mira ibu emir

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe.. ben10 amana pun suka hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

beb, ada 2 goodies bags ank i dapat wallet ben 10 warna hijau...lagi 2 takde lah pulak :p

mama rifQy said...

wah stylo sungguh rambut zharfan ni..nampak lagi macho dan handsome!!

cikpia said...

my nephew pun suka ben-10.....

btw, ada ka boys yang tak suka ben-10? he he

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wow bestnya Zharfan dpt jumpe Ben10
ni kalau anak eija, Zaquan nmpk pun msti suka..dia pun peminat tegar Ben10

encem la zharfan rambut pacak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails