Tuesday, 13 December 2011

Benda yg jarang2 dibuat org | sambil holiday sambil collect hadiah okey

it was truly a co-incidence...prize-giving yg mana mr hubby dpt hadiah conso--contest Nestle Bliss Mydin...prize-givingnya diadakan di Melaka (Mydin MITC), lokasi awal kat Mydin USJ, tup2 tukar...alang2 kami cuti2 melaka, mr hubby kata boleh jer drop by and collect hadiah tu time prize-giving...cuti2 melaka kami dh plan last few weeks, notice prize-giving ni weolls dpt few days sblm kami cuti2 melaka ngeh ngeh ngeh





hadiahnya brg2 nestle worth RM100 lah...ni part of that brg2 mknn :) not bad :) rezeki kami anak beranak..mr hubby kata save bajet sebulan brg2 stok dapur ni hhehehhe tapi weolls tak minum nescafe..tak kena bagi kat my mom or sedekah kat saper2 ler  ni

jeles gak tgk pemenang2 hadiah utama (tv lcd 42 inci, peti sejuk, mesin basuh, basikal bmx)  time prize-giving tu :p rezeki kami setakat conso ajer :p  syukur Alhamdulillah..better than tak menang apa2 kan (me invest RM18 beli 4 botol nestle bliss utk antar 2 entry forms contest ni)

sempat sembang2 dgn one of conso winners (chinese guy), dia terkejut bila dpt tau me dari KL, sbb he's from malacca :p me kata me holiday2 ajer, bukan dtg semata2 prize-giving--tak berbaloi ler sbb RM100 ajer kalau dtg semata2 sebab nak amik hadiah kan :p

note : rasanya tak ramai org pegi holiday sambil attend prize-giving kan hahahah


11 comments:

Peri PiA said...

BAGI ME NESKOPPI tu hehe

tahniah2 ;P

Ummi Dania Yasmine said...

Unik tu suzz....u yang buat. i tak pernah lagi.....what a co incidence kan?

AyuArjuna BiGoshh said...

best giler daspat stok makanan :)

Chekgu Azrine said...

hehehe.. saya hantu nescafe.. sedapla MZ!!

anyway Tahniah!!

Em's Family said...

belum pernah dalam sejarah, and u baru je cipta sejarah haha.. congrats!! rezeki u

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

nak balik melaka gak...

cikpia said...

ha ha..... me penah pi KL from perak semata2 nak collect prize yang tak sampai RM100 dari innershine. ha ha..... terasa OVER kat situ....

naseb bek coincidently my mum pun pi KL same time (she was from kedah,tak planned). so dapat la meet up kat sana.....

Nana said...

mmg langkah kanan namanye ni hehehe
rasanya mz je kot yg cuti2 smbil amek adiah hehee

SyUhAdA said...

besnye..thniah sis..

pacubob said...

tahniah....mmg berbaloi2 pegi bercuti sambil ambik adiah.....:)

mama rifQy said...

ok la tuh kak..mmg dah lucky tuh..mesti ramai yang anto and akak yang bertuah.so lucky!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails