Thursday, 1 December 2011

Bulan jatuh ke riba

i memang nak publish my thesis as a book, tapi i tak tau cara (and mcm tak de hope nak publish)...and memang i sgt2 sbb bz dgn kelas, i asyik tangguh2...pernah gak my colleague a.k.a my co-supervisor tlg tanyakan few publishers on my behalf tapi so far semua local publisher tak nak publish my thesis sbb my research tu very limited & specific scope.

one fine day last month, ada one publisher from abroad (based on germany) email me, ckp he's interested to publish it, dia tgk my thesis kat library univ of nottingham Uk (etheses)..kiranya my wish granted Alhamdulillah

now dh final stage...the book will be published soon --under LAP publishing.

this is the cover of my 1st academic book ever...


Alhamdulillah atas segala rahmat dan nikmatNya..

tq uolls sbb sudi singgah dan menjadi part of my perkongsian kegembiraan in my life :)

21 comments:

me suya said...

yarhamukallah..nikmat kan mz..somoga MZ terus success

Linda Musa said...

well done akak...sound cool...dapat turned thesis into book....congrats!!!!!!!

jemarisuri said...

congrat, JS glad wif you..

mamashikin said...

tahniah kak..berbaloi2 akak buat thesis...

*∽ IZAN ∽* said...

Tahniah Suzie!!! Me tumpangg bangga...!!!!

anisalya said...

congrats...
rezeki utk MZ

azura samsuddin said...

Alhamdulillah sis, happy for u :)

azelyusoff said...

kagum sangat dgn pencapaian MZ!!

Fazlinil Irma said...

sy tumpang bangga utk mama zhafran. moga buku ni dpt beri manfaat pd semua yg membaca.

tahniah, alhamdulillah..!!

cikpia said...

well done sist!!

congratulations.........

sharEna said...

tahniah!!! this is a very great moments for you...tumpang happy =)

AyuArjuna BiGoshh said...

congrats beb...pencapaian terbaik ni :)

SyUhAdA said...

alhamdlah..thniah sis..tumpg gembira jgk nie..

Suliana said...

congrat's sis :-)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Ya Allah bestnya boleh buat buku sendiri :)

Zuraida Rahim said...

Tahniah MZ..

Ummi Dania Yasmine said...

sukses sukses my bff Suzz!!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah tahniah suzz.. nanti kalau betul2 dah siap.. ada lebih..boleh ke bagi ila satu..ila nak letak kat libary office..kiki..

Em's Family said...

you.. as a lecturer, UIA lagi tu, associate professor, doctor, phd holder, notts lagi.. bangge i jadi kawan u :D

kakchik@ella said...

hebat lah suzie. Tahniah dari KC. Moga terus suksess lagi ye, adik.

pearl said...

wah. pernah terima email yang sama jugak. org tuh dapat contact melalui website school kot, sbb yele thesis pun tak siap lagi, tetiba ada org berminat nak publish thesis kita kan. :p ingatkan publisher german tuh main2... hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails