Thursday, 22 December 2011

From small winning it changes to BIG WINNING | 3rd ipad 2 for MZ -- tq Dettol Malaysia!

ptg semlm, I drove alone to attend a 3-day course at AKEPT, Bandr Enstek...so dlm pukul 6 ptg, masa lepak2 kat bilik kat AKEPT ni (mmc bilik hotel 5 start!!), tiba2 ada org call me...rupa2nya dari Dettol...ingatkan nak tanya me dh terima their email or not...psl prize collection (hamper RM300 yg me menang tu)

rupa2nya...dia ckp---dia dh revised and upgraded my prize from conso jd GP!! so me one of ipad2 winners...sbb  they overlook--patutnya ada 10 GP winners, masa dia kuar result ari tu, dia announce cuma 5 org GP winners....



of courselah me super excited!! sbb ni ipad 2 me yg ketiga :) mungkinkah ini penutup BIG winning for 2011 :) ;) december pun ada few days ajer left ni ;)



note : 6th winning for December 2011--11th BIG winning for year 2011 ;)


21 comments:

mama tisya said...

rezeki mz dpt ipad utk kali ke3..mmg best tul...tahniah

Em's Family said...

wahhhhhhh rezeki betul la suzie ni.. nak dapat aura u nak menang ipad jugak

Cute Mum said...

tahniah..
semoga terus sukses selalu..

Nana said...

ni la namanya rezeki kan mz?
mula2 dapat hamper
tup2 dapat GP ipad lak tu
sungguh bertuah
tumpang gembira

shidasyakirin said...

wow..tahniah MZ..rezeki mencurah2 menang hadiah grand2 je..alhamdullilah!

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

tahniah...rezeki namanya tu

azlin mrs'Hairil said...

tahniah kak..if,alyn ade bby gurl nak letak nama Suzi Fadhilah oleh?? :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah..kalau dh rezeki tu tertulis utk kita, mmg x kemana..
bertuah sungguh MZ..iPAD yg ke 3 tu..
Tahniah2!

Lelord said...

Tahniah bestnya nak aura gak hehehe

Jue said...

wahhhh kak..asyik menang contest jeak..terbaikla..hik3

Lin Azlina said...

mmg lucky betul kan...tahniah kak

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah beb :)

Ummi Dania Yasmine said...

boleg gitu ye suzz upgrade hadiah....ni 1st time i dengar ni.Hehehe.....TAHNIAH Suzz!!!

mama_umar_maryam said...

rezeki ni memang!!!best btol

Chekgu Azrine said...

fuhh... so lucky of u.. congrats frend!!

Mrs. Hilmy said...

congrats sis..u're the best!! akk mmg terror...

CaDLyNN said...

murahnye rezeki mz..congrats..

SyUhAdA said...

wahh..siyes bes..thniah sis..

Kak Aya said...

tahniah...sejak MZ byk menang contest ni, kak aya pun dah byk jugak la join tp setakat ni belum ada rezeki...apa pun , tahniah sekali lagi!

Adyshariz said...

wah rezeki ipad mencurah-curah..best btul la,kejayaan dtg selepas usaha di curahkan..tahniah mz

cikpia said...

perghhh!! memang rezeki!!!

festaim dengar ada upgrading hadiah...... congrats!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails