Friday, 2 December 2011

1st winning for December | jam tangan casio (conso ajer)

alhamdulillah, sangkut gak conso prize--50 org tu utk hadiah saguhati :) contest mynews.com, kena buat creative signature :)

me antar 2 entries ie nama me & nama mr hubby...tak de rezeki nak menang galaxy tab, dpt jam tgn pun ok gak :) nama me tak sangkut pun, nama mr hubby jer naik ni (no 22 dlm list conso)--kecik benar pic ni, blur2 jer me nampak nama mr hubby tu--harap2 tak salah tgk hahahha

ramai geng2 compers menang secara berjamaah ni--wansteddy, yus eda, ezay hadry, afifah, azwan azri etc

note : 1st winning for december 2011


13 comments:

Nana said...

alamak tak join yang ni hehe tahniah

mama tisya said...

tahniah

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

tahniah,
conso pun jam tgn casio..best jugak hadiahnya tu..

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!

ajumohit said...

Tahniah mz!!!

Nur-nba said...

Tahniah.. Bertuah sungguh akak ni. Asal masuk je sure menang walaupun cuma saguhati..

Ummi Dania Yasmine said...

Tahniah Suzz :-)

kakyong said...

tahniah.. rezeki menang contest tak pernah putus..


just nak inform blog personal kakyong dah ubah ke http://ibualiya.blogspot.com/

SyUhAdA said...

wahh..besnye..thniah sis..

Zuraida Rahim said...

tahniah.. syok tgk MZ menang mcm2 hadiah..

Em's Family said...

congrats.. !! name hubby you selalu jugak ade ong ye.. i letak name laki i sekali je baru heheh

blog-tips-kurus said...

tahniah lagi! kalau tak mo jam itu, pos sini yek! hehe!

mama rifQy said...

congrate !! alwayz lucky!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails