Friday, 30 December 2011

Gambar kenangan semalam

semalama adalah kenangan, hari ini adalah realiti...esok penuh visi & misi

sajer nak tepek pics zharfan kat school semlm....suatu hari nanti mungkin he's gonna view these pics...

kat sek ni, ada dua kelas jer utk tahun 1, setiap kelas 37 students (very big number), zharfan ditempatkan dlm kelas al-biruni




note : my prayers are always with u my boy, all the way...selagi hayat dikandung badan..

14 comments:

me suya said...

semoga zharfan menjadi anak yg soleh selamanya

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

semoga menjadi insan berguna & menjadi anak yang soleh...amin...

Huda said...

comelnya zharfan..

Em's Family said...

kalau i jadi Zharfan, tengok entry ni one fine day.. i akan meleleh air mata..

~ataicha~ said...

zharfan dh masuk sekolah erk... yupp maybe ini askan jadi kenangan.. ataicha pun dah lupa apa yang happen masa darjah 1 dulu.. rasa ok je.. sebab ataicha masuk tadika 2 tahun sebelum tu.. dan suka jumpa ramai kawan.. huhuhuhu

Hanim said...

Naper rambut pan mcm pnjg je? Jd tak nmpk kemas.

syawalsimpsons said...

ala sweetnyer dah nampak besar dah...

iizla said...

alahai kejap je anak dah masuk sekolah. hensem je zafran..

ADEEYA said...

Comelnyaaaaa Zharfan, bigboyy :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

besar dh Zharfan, dh darjah 1..msti dia bangga punyai mama mcm mama zharfan..

Insyaalah Doa Ibu berkat, moga Zharfan berjaya di dunai & akhirat.

Nana said...

haih xsaba rasanya nk tgk damai skolah

Ummi Dania Yasmine said...

zharfan dah jadi big boy dah...ehhh macam fotostat muka u. Muka Zharfan nampak macam takut2. No worries Zharfan dearie...u can do it ya!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mcm ustaz..comel..bakal imam muda utk family mz..insya allah

Chekgu Azrine said...

handsome boy!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails