Saturday, 24 December 2011

Yusry & Lisa Nikah 23 Februari 2012!


Suasana tenang mengiringi majlis penuh istimewa di antara penyanyi, pelakon, pengarah dan produser, Yusry Abdul Halim dan aktres jelita popular, Lisa Surihani yang berlangsung di Marriott Hotel & Spa, Putrajaya pagi ini.

Mengakui hati masing-masing terpaut lewat perkenalan selama setahun menerusi BBM (Blackberry Messenger), Yusry dan Lisa akhirnya telah mengambil keputusan untuk mengakhiri perhubungan cinta mereka dengan sebuah pernikahan yang akan berlangsung pada 23 Februari 2012 ini di Masjid Tuanku Mizan, Putrajaya dan Majlis Resepsi akan berlangsung di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) pada 26 Februari dalam satu majis yang serba sederhana.

Dihadiri oleh oleh kedua ibu bapa Yusry, abang sulung, Norman Abdul Halim dan ibu Lisa, terdahulu Yusry mengumumkan pada malam semalam keluarga Yusry telah bertandang ke rumah Lisa untuk menghantar tanda. Walaubagaimanapun, Yusry menjelaskan majlis serba sederhana namun penuh adat itu bukanlah majlis pertunangan, hanya sebagai simbolik bahawa dirinya sudah ‘booking’ si dara sunti.

kredit : http://www.ohbulan.com/yusry-lisa-nikah-23-februari-2012/

note : me minat lisa ni sbb cute & comel...bersama kita doakan yg terbaik utk couple yg sweet ni ;)

7 comments:

Cik Sibuk said...

ish..dah tua lah nampak yusry..
lisa lak macam muda remaja..

Gieyana said...

Sweet jer Lisa nie..:D

jemarisuri said...

JS pun suka dgn lisa.hehe.

Ijah EmoTemo said...

bgsla diorg cepatkan tarikh perkahwinan diorg :) suka tgk diorg berdua :)

Ummi Dania Yasmine said...

lisa sweet. harap yusri jaga lisa baik2. taste yusri ni yg lawa ajer...

AkmaFaizal said...

Harap derang berbahagia hingga akhir hayat. Amin

Em's Family said...

semoga dan harap mereke kekal bahagia hingga ke anak cucu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails