Thursday, 22 December 2011

Kenapa MZ terjah Pantai Klebang


bukan MZ yg beria2 nak dtg tgk benda ni..mr hubby yg beria2....dia memang minat benda2 gini..termasuk benda2 yg berkaitan dgn army, muzium stuff etc..totally contrast dgn me hehhe



anyway, kapal selam kat pantai klebang ni belum dibukak utk dilawati secara official pun..so tgk dari luar ajer :p memang latest obsession kot...ramai giler org dtg berpusu2 nak tgk benda ni...siyes sgt besar mcm raksasa saiznya heheh

semua pics me snap dari dlm keta ajer ni :p





note : adam & hawa berbeza minatnya kan heheheh


5 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

lelaki memang minat benda2 camtu kan,

Em's Family said...

sebab tu ade husband n wife.. we complete each other hehe

kakchik@ella said...

pantai klebang dah adakapal selam?? wahhh .. lama sgguh KC tak ke sana.

Lelord said...

Harap kami balik feb nanti dh bukak le dekat je ngan umah makin meriah la klebang pasni makin sesak le nak kuo confirm banyak keta huhuhu rumah i kat area situ gak

Chekgu Azrine said...

ni yg membuatkan wajib ke melaka nih.. hehehe.. suka gak benda2 camni.. even i prempuan.. hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails