Wednesday, 14 December 2011

bagaimana MZ terjumpa blogger cun | the story behind


sempat posing2 bersama2 dgn blogger iteww...nama DEQLIS :)

alkisahnya, masa cuti2 melaka, me & family naik river cruise, masa dlm cruise, me memang tgk kat tebing sungai ajer sbb mcm2 benda menarik utk ditgk...tiba2 ternampak sepsg couple berjln2 tepi sungai....kebetulan dia pandang me, me pandang dia, and me rasa me kenal dia..dia senyum and me pun lambai2...dia pun lambai2 gak heheh me rasa nama dia deqlis..sbb selalu pegi blog dia and selalu tgk pic dia..me suka pegi blog deqlis..

mcm mana me kenal deqlis...dulu me pernah menang 1st prize contest kat blog deqlis dpt bracelet suasa yg cun and dpt brooch 3 piece (utk kebaya) st cun gitew :) ramai kwn2 blogger yg me kenal sbb asal-usul me join contest kat blog diaorg..termasuk ustaz love :) (me menang 1st prize gak contest kat blog ustaz love)

mr hubby pelik, dia kata kenal ker..apa hal me excited lambai2 hahahha

then abis river cruise, turun dari cruise, deqlis dtg jumpa me hehhe tu sempat posing tu..dia jln2 dgn hubby dia...deqlis ni sgt cun, kulit putih, idung mancung, tudung lawa hehheh deqlis ni staff astro
me kata mcm mana dia boleh cam/kenal me...dia kata dia cam sbb me pakai shawl pelangi tu hehhe ala2 trademark MZ gitew :)

tak dpt sembang lama2 sbb time ni Ariff cranky nangis2 nak tido :)
dua2 dok KL ie MZ+deqlis, alih2 jumpa kat melaka..1st time jumpa plak tu :)

tu jer citernya

sekian :)


16 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

blogger glamer jumpa blogger glamer ni...hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Suziey...pertemuan yg xdisangka yer :D

Nana said...

la..kat melaka sana bole jumpe ek hehe
penah jumpe sekali je deqlis comei kan kulit licin je

Chekgu Azrine said...

deqlis memang cun.. hehehe.. selalu gak jenguk blog dia.. tak sangka dengan bloggingblh kenal ramai org kan...dan dapat ramai kawan

amiey lee said...

hee besttt sgt kalau tetiba terjumpa kan

mama rifQy said...

siyes..canteknye deqlis..mati2 na ingatkan deqlis ni tak kawen lagi..upenye dah kawen..heehehhee..comel sangat!!

e!ya said...

owhh kebetulan kan..kecik sunggoh dunia nieh

Adyshariz said...

oic..jmpa deqllis rupanya, pasni kene usha2 la sapa yg pakai shawl pelangi..hehe

Ijah EmoTemo said...

wah bestt tu! :))

Ardini Humaira said...

dni nak jumpa akak jugak :D

mama_umar_maryam said...

sonokkkan, g mane2 ade kwn tegur ..semoga persahabatan mz n deqlis bertmbh erat ;) dan dgn kitorg jugak ;)

Eyriqazz said...

macam pernah tgk deqlis ni..tapi dimana ya?

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah best berjumpaan gitu, kita biler lagik nak berjumpaan ek

Peri PiA said...

seronok kan,pertemuan yg tak di sangka2

deqlis said...

alamak jgn laa puji lebey MZ...nanti terkoyak suar jean I pulak...miahahaha...:-)

cepat entry MZ buat..deqlis baru mengarang malam nie:-)

pepun mmg hepi dpt jumpa MZ:-) sampai jumpa lagi next...

deqlis said...

Eyriqazz haha..pernah ke jumpa deqlis?? di mana ya:) masa deqlis dh jadi blogger ke belum?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails