Tuesday, 6 December 2011

Shopping complex yg mengingatkan me pada UK

1st time me jejak kaki kat sini...hati terdetik...wah, cantik, nampak moden, sgt bersih...sebijik mcm kat UK :) and my zharfan siap ckp, mama, mcm kat UK kan..kita ni kat UK ker hehhehe

sbb shopping complex ni sgt baru--baru 1st year anniv tu...meaning that baru sethn dibukak


byk gak kedai2 best...of course tujuan utama weolls dtg sini sbb dtg redeem voucher larrie..sempat masuk Crocs outlet...ada promo RM50 one pair--tapi crocs utk girls ajer...tak de utk boboy...niat nak beli utk my boys, tapi tak de yg sale...mahal kalau tak sale

yg paling me suka...yepp...toilet yg sgt cantik dan bersih!!!!!!!! mcm toilet hotel ajer tahap kebersihannya :) may be sbb tak crowded sgt kot...and weolls dtg ni masa pukul 11 pagi, so considered awal sbb ari ahad


and ada lg citer besh...my boys dpt something masa dtg Fahrenheit 88  ni...bukan lbrg2 larrie lah, something else...next entry me citer..


note : Fahrenheit ni sebelah pavilion KL ajer :) area bukit bintang.

11 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

menarik nampaknya.x pernah jejak situ.

cikpia said...

never been there... *sigh*

Em's Family said...

i tak pernah lagi ke situ, even kat pavillion pun jarang2 sebab laki i tak suke masuk area kl

kak ina kl said...

wah nanti bolehlah terjah tpt ni..barang pun agak mahal kat situ ek

AyuArjuna BiGoshh said...

me pun tak pernah jejakkan kaki kat sini...harus pergi sekali ni

Chekgu Azrine said...

selalu pergi sebab selalu usha2 baju kat uniqlo MZ..mmg best sbb tak penah g ada ramai org.. even petang or malam.. hehehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

xpernah lg sampai fahrenheit ni..even Pavalion pun dh lama x g, kami kalau turun kl..selalunya lebih selesa g MidValley jerk.

SyUhAdA said...

cntik tmptnye..

Nana said...

xpenah smpai lg
bangunnan dia cam unik kan?

Ummi Dania Yasmine said...

x pernah terjah sini lagi....sebab tak familiar area ni..hehehe

Oyis said...

toilet dia nmpk lg cantek drpd toilet di UK hehehe :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails