Monday, 12 December 2011

Menikmati Prosperity Burger di kala hujan gerimis

 ni kat McD drive-thru otw pegi UIA near MRR2 (towards karak highway)...hujan rintik2

sbb beli time value lunch so harga RM10.95 before tax, kalau bkn time lunch, harga RM13.88 before tax--fastfood tak de murah nya

air fizzy (oren juice campur apa ntah sedap gak...)


curly fries mengingatkan me pd cafe Univ of Notts @portland building, UK--sbb me selalu mkn benda ni tiap kali pegi sana..harga 1.10 pound ajer :)

memang pedas sbb black pepper sauce kan :) sedap dimkn panas2 time hujan heheh


note : tiba2 lapar plak ;)


11 comments:

Em's Family said...

best kan.. buat prosperity lebih unik sebab dia ade setahun sekali je

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila mmg suka prosperty!!!!!!!!!! tiap2 thun tungu tau

mama rifQy said...

na tak makan lagi prosperity ni.asyik tertangguh je nak pegi makan

Huda said...

saya tak tau kenapa saya tak boleh makan prosperity beger..

Nana said...

peberet ni..
saya kureng skit curly fries dia
suke fries biasa je
dah 2x makan prosperity hehe

Chekgu Azrine said...

baru makan semalam MZ.. hehehe

Ustaz Love said...

Salam..

Baru je makan beberapa hari lepas.. dekat setahun menunggunya.. hehe..

air McFizz tu orange juice + sprite rasanya

Adyshariz said...

alahai..ni org kedua yg up citer buger ni..seyes tergoda

waalllaa! said...

mama,,pedas tak tuuu ore kelate ni makey pedas2 ni.. hehe.. nani tak tahan prosperity ni sbb black paper tu la..pedas berasap..kalau makan mesti rasa nak basuh dulu daging tu..hihi..tapi twister fries tu sedaapp,,

Oyis said...

adoi la... teringin jd nya. mana nak dpt huhu...

Ummi Dania Yasmine said...

nyum nyum nyum :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails