Saturday, 3 December 2011

ada apa dengan december

bulan terakhir utk thn 2011...and most of us pegi holiday kan sempena ujung thn & cuti sek--my BFF ezz pun baru balik dari Padang, Indonesia...:)

dh lama me, hubby & kids tak pegi cuti2 msia--last sekali kami tido kat hotel ialah pd bln april..ie stay overnite kat Legend cherating masa mula2 sampai balik dari UK...(FOC ajer sbb hasil menang contest blog --by Adrinis hheheh)

anyway, next weekend sempena cuti bday sultan selangor (ahad&isnin), weolls nak pegi cuti2 melaka--3d2n :) more to nak lepak2 kat hotel ajer..and my zharfan nak mandi swimming pool sbb dh lama tak pegi pool :p

kalau sempat nak pegi river cruise & revolving tower kat melaka tu..mr hubby kata ada muzium kapal selam ker apa yg baru bukak kat melaka...sbb tmpt2 lain kat melaka weolls dh biasa pegi, so tak de lah excited sgt pun hehheh

pic selingan--me cilok dari FB my fren yg masih stay kat Notts and of course sentiasa holiday2 jln2 ke sana sini kat UK tu--ni pic Anne Hathaway's Cottage, Stratford Upon Avon, Warwickshire....so nice...of course Notts sentiasa di hati me & family....moga2 ada rezeki utk kami ke sana lagi wpun cuma utk holiday...


happy weekend uolls!


14 comments:

mama tisya said...

best dpt cuti2 ngan family kn..tp dec ni kalo stay hotel peak jugak cz cuti sek sure rate mhl skit..slamat cuti2 melaka..kita pn kena outstation melaka jugak nanti

cikpia said...

a'ah la.... baru teringat me pun dah lama tak leisure2 rehatkan minda..... nak kena amik cuti ni!!!

εïз mummyHaza εïз said...

December hotel mahal sikit la MZ... hikhikhik

Chekgu Azrine said...

Lor..nk g gak melaka!!

AyuArjuna BiGoshh said...

me bercuti ke langkawi... :)

ADEEYA said...

Seronok lah pergi bercuti. Huhu. Jeles pulak. Me duduk ruma je buat assignments hihi :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

insya allah

Ummi Dania Yasmine said...

Best cuti2...balik cuti letih....hehehe.....Selamat bercuti Suzz. Naik river cruise. Make sure u beratur awal waktu malam. Kalau tak tak dapat tiket. Tiket siang senang sikit. Naik menara taming sari tu, i gayat.....

▪imie fatima▪ said...

hepy holiday,better buat tempahan awal2 kan..mmg harga mahal season peak..

Em's Family said...

i pun cadang nak cuti2 ngan family, tapi me pun, nak utilise voucher aje yang menang dari contest, unfortunately hotel kat kl, selamat bercuti, i pun tak pernah lagi merayau melaka

SyUhAdA said...

msti rmai org tgh cuti2 m'sia skang nie..

Oyis said...

cottage tu mmg anne hathaway punya ke?

mama rifQy said...

bestkan kalo dapat p bercuti! bulan 12 mmg bulan bercoti !! hehhhee..sbb nak habiskan cuti tahunan!!hehehehe

Ummi Dania Yasmine said...

Anne Hathaway cam nama pelakon Princess Diaries tu je. She is so beautiful!!! Sangat!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails