Monday, 5 December 2011

Jadual Gaji Kakitangan Awam 2012

credit : HERE




note : bila bonus utk gomen staff akan masuk yer...me nak kena bayar lawyer fees RM750--nak kena pegi sign charge dox utk umah me sbb indiv titles dh kuar (masa beli dulu me sign loan agreement cum assignment ajer)...tak sempat ler nak simpan duit bonus ni..:(

10 comments:

Nana said...

haih tungu bonus amrul masuk nak pau dia hahaa

Chekgu Azrine said...

19hb MZ.. sama tarikh gaji masuk bulan ni due to krismas..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kiki sama.. ila dah nak bayar yuran amana + yuran mot umah kajang tue..hehe

syawalsimpsons said...

sis bonus masuk sama ngan gaji...19.12 ni...sue pon sama kejap je dlm bank 500 tu...abis nak bayar duit PTPTN...

MamaYatie said...

uikkss...dah ada table siap2 erk..

khabarnya 15hb masuk ek, den tak tau la..den bukan koje gomen..dgr kawan2 duk cite..

mummy_ayu said...

tq for sharing..memang senang kalu ada jadual nie..

kayyana said...

kak, bonus masuk bulan 12.. rasanye sekali dengan gaji bulan 12 nnti

Bui Junaidi said...

wah,bgs info ni..terbaekkk

Em's Family said...

i dah tiga tahun tak dak bonus sebab asyik tukar keje je :D

Mrs. Lady's Stylo said...

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails