Friday, 16 December 2011

kat UK kami makan ni, kat malaysia pun kami masih makan ni

kat UK, benda ni ada dijual kat kedai2 cina..imported all the way from malaysia (ada tanda halal jakim)

kat Msia, me beli kat giant batu caves ajer....

me & kids suka perisa pandan....zharfan yg paling suka benda ni

MANTOU!!! roti span mcm pau tapi tak de inti ;)

kena steam --tu me siap beli steam pot khas tu ;)

note : ramai yg tanya mana me beli spaghetti mickey mouse tu--me beli kat Giant Batu Caves :) :) tu tempat me shopping groceries and tempat amik kebykn form contests hehhheeyear end ni byk gak contest tapi semua pun nak kena beli brg lah as proof of purchase




7 comments:

Chekgu Azrine said...

suka jugak.. sedap dan gebu2.. hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

belum pernah makan ni. nanti nak try jugak la.lepas tu makan macam tu jer ke? x yah cicah2?

Linda Musa said...

saya pun suka gak mantou!!!!!!!!

Ummi Dania Yasmine said...

actually i pun suka mantau ni....lembut je bila makan...yummeh!!!

Em's Family said...

tak pernah makan bende ni lagi.. ala ala pau ke

Eyriqazz said...

fav azwa sekeluarga!!.....mmg gebu dan rasa sedap lg dr pau bg azwa...ble dikatakn menu wajib breskfast masa duduk dgn parents dulu...mama azwa yg perkenalkn, krn ada kwn dia cina yg bgtau..n org melayu pun leh mkn krn ada tnda halal...

mama selalu beli flavor pandan, strawberry n coklat...tp, pilihn azwa mcm zarfan...pandan!!...kalo cicah kuzi pun best....sejak kawen, jrg beli

Cik Sibuk said...

nanti gi kedai nak carik..
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails