Tuesday, 20 December 2011

Tentang Giant Batu Caves

ada sorang komen kat my entry..tanya kat mana me amik borang2 contest kat Giant Bt Caves tu....

jwpnnya : kebykan borang me amik kat customer service counter, tapi kdg2 ada gak borang yg diletak kat rak2 jualan produk...kdg2 nasib gak dpt borang2 ni...sbb certain borang susah nak jumpa or susah nak dpt gitu

and plak one FB fren tanya me...mcm mana me ada masa gi amik borang2 tu kat supermarket/hypermarket..
jwpnnya : umah me dekat gak dgn Giant Bt caves tu...and hampir setiap hari anak2 me ajak singgah kat situ...kdg2 bkn nak beli brg pun, singgah nak main playground or singgah mkn mlm ie kat food court, KFC, rasamas etc...

so far, me dh pernah sekali menang contest Giant Bt caves (Visa) lucky draw--dpt ler RM200 voucher Giant :) :)

and memang bagi me, Giant adalah salah port me cari borang2 contest :p selain tempat2 lain gak lah like guardian pharmacies, jusco, watsons etc:)

sekian citer Giant vis-a-vis contest montest ;)

and this week memang byk borang contest kat Giant--semua pun me dh amik tapi tak semua me join..me pilih2 gak lah--sbb kalau yg based on highest purchase memang me tak join :p

ada lg tak port2 borang contest yg uolls nak share2? silakan ;)

12 comments:

Cute Mum said...

kat giant memang banyak dan mudah nak cari kan..

mama tisya said...

aritu p giant ada tgk2 gk borang contest:)

Chekgu Azrine said...

suka jugak gi giant batu caves.. beso.. syiok jejalan sana..

Wansteddy Tales said...

masa dok selayang dlu. inilah port terbaek nk cari form2 contest terkini. ada guardian, my news dan kaunter giant. Sayangnya pindah kat putrajaya ni ramai benar kaki comper. Borang cepat je laris :(

Ummi Dania Yasmine said...

me pun cari kat Giant tapi Giant Kinrara Puchong :-) dekat pun dekat...

MamaAimy said...

Thank MZ... hehe jawab siap buat entry lagi... Lepas ni nk cuba nasib... InsyaAllah :)

AkmaFaizal said...

Mase dok kat Batu Caves dulu selalu gak p Giant.stakat suka gi makan laksa kat foodcourt tu..anak2 plak main playground kat situ..tak pernah terpikir pasal join2 contest..huhu..rugi plak rase

SyUhAdA said...

xpenah lg join off9 contest nie..

Adyshariz said...

selalu singgah situ tuk beli barang dan makan2..pasni ni kene alert dgn si pemakai tudung color pelangi..hehe

mama rifQy said...

kalo kat trg ni..kat mydin banyak..siap buat berderet2 kat kaunter cus service..heehhe..na ade jugak rembat,,tapi kdg2 join..kdg2 idok!hehhe

Em's Family said...

hypermarket lain.. carrefour, tesco, cold storage :)

Zuraida Rahim said...

x semua giant ada borang2 contest sbb kat giant kota damansara mmg xde sangat contest form yang ada. Better g giant Batu Caves.. Macam2 form contest ada kat situ..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails