Wednesday, 21 December 2011

Terasa mcm mamarazzi ;)

me snap dari dlm keta...terasa mcm mamarazi sbb snap2 guna camera besar gedabak--snap2 pic org dok beratur plak tu..bkn pic pemandangan ker apa kan..


ni kat dekat2 area dgn pantai klebang, melaka....mr hubby kata ada masuk tv--psl the famous coconut shake @pantai klebang, melaka...


emm..sedap sgt ker...tak kuasa me nak beratur and try beli sbb curious nak tau sedap sgt ker..masa me lalu kat gerai ni..ada dlm 20 org kot tgh beratur...


kat kelate merata2 jer coconut shake ni....memang sedap sbb dia blend isi kelapa air muda, kelapa muda muda, susu cair and then letak ice cream...of course lah sedap kan ;)

note : uolls pernah/selalu ke minum coconut shake? me biasanya tiap kali balik kelate me minum ..kat KL mcm tak jumpa plak....



16 comments:

mama tisya said...

mmg femes kt melaka tp aritu tk sempat singgah...tk pernah merasa cocanut shake sedap..

eiyzniey said...

Hehehee..
Best kannn...
Sbb dye kan ltak susu..tu y rse lg best.
:)

Huda said...

kat klebang ni tak penah rasa lagi, selalu pergi minum kat alai melaka..

mama rifQy said...

mmg biase sgt ngan cocnut shake ni..tapi skang dah pyh nak jumpe yg beul2 letak kelapa sepenuhnye..ade tuh dah campur ngan air gula

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tak penah minum pun

Fazlinil Irma said...

sy dah 2 kali pegi. 1st time mmg beratur sejam lebih nak sampai giliran. masa tu hujung minggu.

kali kedua pegi hr khamis. x ramai pun org. dlm masa 20 min dah dapat.

sedap la jgak. sbb dia mmg asli blend isi kelapa dgn ice cube plus syrup. pastu letak aiskrim.

MRS. K said...

dah pegi sana sabtu lepas.. siap jumpa shaheizy sam lagi.. dah update kat belog pon.. hehe.. btw, sedapppp coconut shake die...

Chekgu Azrine said...

belum pernah cuba makan pun.. kat KL macam susah je nak cari.. huhu

mama_umar_maryam said...

ade jual rasenye kt area Bangi nih, tp xpnh try plak

Ummi Dania Yasmine said...

me pergi dah masa cuti2 melaka...sedap jugak la.....ada orang singapura yg cuti2 malaysia pun singgah minum kat sini sebab cakap2 mulut coconut shake ni femes dan sedap!!!

Cik Firus said...

mmg betol coconut shake kt situ best..cik firus da penah try..
mmg org slalu ramai kt situ..

Nur-nba said...

Ramainya orang beratur.. Tak pernah merasa lagi.. Tentu sedap!

DeQWa said...

slalu jer beli kt pasa malam putrajaya....sedap jer...

Adyshariz said...

tak penah try, maybe satu hari nanti..hehe

akuzle ayu said...

tuhler kan? kat kg kito, CS neh dh mcm tak lalu org2 yg dh mmg dok klate nk telan. tetiba kt tmpt lain depa mcm jakun plaks...hihihihi

Oyis said...

teringat zmn ngaji di MMP dulu. beli sokmo, dkt ngan hospital tu ada kiosk dia. sedap!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails