Sunday, 11 December 2011

MZ & kids dlm magz Apartment latest issue

 ni cover magz latest issue--harga RM10--mahal gak ni, sbb kuar 3 bln sekali

me beli magz ni sbb in last issue, my BFF ayu rafikah won in ZIP contest bergambar...so me pun join gak lah, so now in the latest issue (Jan-Feb-March 2012) yg dh berada kat psrn, ada pic me & kids...posing2 dgn ZIP products, terpilih as one of winners..


hadiahnya of courselah brgan ZIP :) :) kalau tak dpt hadiah, me pun tak denya beria2 nak join heheh



nilah picnya :)


dressing theme kat dapur--tu me pakai bandana merah tu :p konon2 nak bagi nampak informal :p

note : 5th winning for December 2011


12 comments:

ajumohit said...

tahniah mz, setiap usaha pasti ada ganjarannya kan

blog-tips-kurus said...

gumbiranya masuk blog yg asik menang ni. tahniah sis!! :-)

mummy_ayu said...

sempoi la kak.best!!
and of coz...congrats!!

ibuayu said...

Tahniah.....memang sesuai and cantik gmbr2 tu...

AyuArjuna BiGoshh said...

hehehehe, me punya hadiah tak dapat lagi smpi la ni :o

nampak u begitu stylo di dapur

Hanim said...

Ariff cute n comel. Pan nmpk hensem. comel je semua :)

Huda said...

bestnya..sweet nengok u all bergambar cam ni..

Ummi Dania Yasmine said...

Tahniah!!!

Em's Family said...

congrats!! gambar ariff comel tu, very sporting.. :D anyway, i tak pernah dengan kewujudan magazine apartment huhu

akuzle ayu said...

hoh! glemer scekok... taniah!!

joijoi80 said...

saya ada bli magazine ni gak tp x khatam lg...

Adyshariz said...

tahniah mz..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails