Saturday, 17 December 2011

Ceritera prize giving Stabilo | eksklusif di ofis MZ

MZ menang Stabilo contest ni ari jumaat last week...and few days after that MZ dpt call & email dari Stabilo, ckp diaorg nak dtg antar hadiah kat ofis me...me kata ok jer, dtg ler ari jumaat sbb me abis kelas pukul 11 pagi...diaorg ckp nak dtg pukul 2 pm

so pukul 1 pm semlm, me pun sibuk2 amik wuduk sbb nak solat zohor siap2...then tup2 1.30 diaorg dh call..ckp dh sampai and ada kat entrance AIKOL (my faculty)...me plak, masa amik wuduk tu..ntah mcm mana, tergosok2 bijik mata sbb rasa gatal and duss...ilang sebelah my contact lense--dh jd kes haru tu..

then bila team stabilo call, me terkocoh2 pakai tudung sbb time tu baru siap amik wuduk...dgn mata berpinar2 sbb contact lense cuma sebelah ajer me pakai tu...me pegi jemput diaorg--3 org semuanya..and siap ada sepanduk hokey...aiseyyy segan me kalau my colleagues nampak :p nasib baik time tu ari jumaat so break lunch hour lama...so tak ramai staff or students kat faculty :p

anyway, ada gak one student ternampak, tapi dia tau sbb time lecture me pernah ckp me menang ipad (utk contest cetaphil actually)...so dia ckp oooo mdm menang ipad tu yer hehhe

and ada one of my colleagues singgah ofis me...tp this one pun tau me suka join contest hehhe

ni pic me amik dari FB stabilo

anyway, back to the story...team stabilo (one of them nama phoebe)...me bwk naik kat ofis me...then posing2 amik pic ..selain ipad2, me dpt hadiah iringan, penuh one paper bag brg2 stabilo--me agak value dlm RM100 gak ni...and satu beg lagi pen2 utk me bagi as freebies to my colleagues & students ;)

ni hadiah iringan utk me...comel paper bag ni

byk brg2 stabilo--ada pen yg harga RM 20 sebtg (me tgk harga kat FB stabilo)


and team stabilo siap record video pendek...me kena ckp me menang ipad bla bla bla hahahhaha


ni freebies utk my colleagues and students--kira stabilo nak promo product diaorg


memang pengalaman 1st time prize-giving kat ofis me hokeyy :)

and contest ni category cepat result and cepat dpt hadiah, and modal me RM4.99 ajer...and suatu kemenangan yg me tak sangka sbb me rasa ramai yg join gitew :) Alhamdulillah, memang dh tertulis rezeki utk me dari Yang Esa :)

sekian citer prize giving stabilo yg memorable and unik :)
contest ni masih ongoing...ada lg 3 rounds..me menang ni utk 1st round...sudi2kan join tau uolls!! mana tau ada rezeki kan :) :) no pain no gain, no effort no win ;)

ni pic semua winners hadiah utama utk 1st round..me amik kat FB stabilo--pic me besar gedabak la plak :p


16 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah suzz, bukan main grand lagi sesi penyampaian hadiahnya...best2 dapat ipad

mama tisya said...

meriah sebab dtg opis..tahniah mz..kuih duit skit dpt adiah mhl..berbaloi2

Naimah SiDiK said...

wah.. tahniah2... mmg dah tertulis nama MZ as da winner!!...

Ummi Dania Yasmine said...

siap datang bawak sepanduk tu..hehehe....

Zue AnnaLeeya said...

tahniah.... berbaloi2 dpt adiah....

amiey lee said...

alhamdulillah rzeki dari Yang Maha Kaya

kak ina kl said...

tahniah wah kalau jual on9 pen tu bagus tu..

*∽ IZAN ∽* said...

seronokkk jee tengok orang dapat hadiah tak putus! siap serbu ofis lagii buat prize giving! hehe

εïз mummyHaza εïз said...

congrate mama... best dah 2x dapat ipad kan.. :D tahniah sekali lagi..

Em's Family said...

tahniah suzz!! personally, i rase macam one of the best prize giving ceremony u attended

SyUhAdA said...

thniah sis..mmg lain dari yg lain ye..prize gving dkt ofis..

Chekgu Azrine said...

betsnya dapat ipad.. tahniah once again MZ

Alin Marlini said...

Kak Suzie memang selalu bertuah...

kakyong said...

tahniah.. kawan2 sekerja & student pun dpt juga tempiasnya.. Alhamdulillah

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bagus kan.. cepat keluar result cepat dapat hadiah

AkmaFaizal said...

Tahniah3...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails