Sunday, 25 December 2011

1st time menyaksikan professional magic show | siyes macam kat tv!

[iklan jap : MZ is selling off Cornell kitchen appliances at a very discounted prices! jom skodeng!]

selama ni me tgk kat tv ajer...so bila tgk depan mata sendiri, siyes me sgt kagum...

magic show ni antara aktiviti yg disediakan oleh organizer masa me attend 3-day course kat AKEPT bandar enstek...

sgt pro show ni...tak sangka malay magic show pun setaraf dgn omputeh punya...most of the things yg kita tgk kat tv tu...mcm tiba2 ada burung, bola kecik dlm tgn jd dua bijik (asalnya sebijik), aksi gergaji tubuh org, etc etc


and siap ada involvement penonton--me terpilih sbg salah seorg yg kena naik pentas--pegang bola kecik...siyes me tak tau mcm mana bola yg me genggam dari sebijik tiba2 bila bukak tgn dh jd dua bijik!!!


me tak snap pic pun  (sekadar amik 2 pic kat atas, tapi blur sbb show tgh berjalan kan) sbb me bwk digicam ajer...kalau bwk en sony dlsr besh gak snap2 ;)

yg buat show tu nama hafidz--ada 3 org assistants tu masa show...muka hensem gak (iras2 akil hayy) and sgt kelakar, frenly and professional orgnya..


tak sure plak berapa rate kalau nak tempah magic show performance ni utk event like bday etc...ada FB & video kat youtube tu..nanti boleh me usha2 kalau time free2 or boring2 hehheh


hafidz bagi his biz card utk semua audience :)

note : mode terkagum and rasa bertuah dpt tgk live magic show yg sgt professional and highly skillful ;)


5 comments:

Em's Family said...

i pernah tengok dia perform mase dia buat show dekat Kizsport mase Nuffnang - Friso Day Out

Chekgu Azrine said...

pernah tgk live gak tp bukan org melayu kita la..

Ummi Dania Yasmine said...

wah....u naik stage lagi...

kakyong said...

tak pernah lagi tgkmagik show yg dibuat oleh malay guy.. kalo tgk live mesti kakyong pun terkagum jap mcm MZ

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mcm hensem je magicion tue kiki

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails