Friday, 9 December 2011

Rezeki jumaat | small winning : menang conso Mydin Nestle Bliss Contest

pukul 10 pg td, me dpt call (from private number)...that mr hubby won conso prize--dpt ler hamper brg2 Nestle worth RM100 :) alhamdulillah, better than nothing...tak de rezeki nak menang hadiah utama (tv/fridge etc)

flyer contest ada kat umah..nanti me snap pic and upload (sbg kenangan sbb menang kan )

contest ni creative signature based, adik me yg tlg buatkan :) me antar 2 entries (total modal RM18)..nama me tak sangkut plak...dh byk kali nama hubby jer yg sangkut ni...so nak kena letak nama hubby byk2 ler lps ni hehhe

the kelakar part--prize-giving pd 11 dec ni (ahad), dibuat kat mydin MITC melaka...kebetulan weolls nak pegi cuti2 melaka kan...tapi me ckp dgn that PIC, memang weolls ada kat melaka time tu, me tak sure boleh attend ker tak, sbb tak biasa dgn area melaka (actually sbb hadiah kecik hahhah kalau hadiah besar mesti ler me beria nak attend :p)
anyway, dia kata kalau boleh attend lg bagus, kalau tak boleh attend, boleh collect hadiah later lah kat mydin USJ rasanya (HQ mydin tu)

note : 3rd winning for december 2011


8 comments:

Wansteddy Tales said...

ok la tu kak suzi... wan langsung xjoin cnts ni. asik bertangguh smpai lupa nk beli bliss produk. lgpn wan cuma ada form dr JJ. dan kawan wan menang GPnya :)

SyUhAdA said...

thniah sis..

Cute MuM said...

bestnya sis ari2 dapat call menang..
nak jugak..
hihihi.

Lin Azlina said...

conso pun ada jugak adiah....okeyla tu...rezeki nama hubby yer..pasni buat nama hubby jer byk2...hehe

mama shifa said...

salam sis
nak mintak ilmu sikit,
creative signature ni kene buat cantik2 ker? kene buat bunga2 ker?
ada teringin nak join contest yang begini tp saya ni tulisan tak lawa la

Nana said...

wah mmg kebetulan ni hehe
ahh la mz kecik je melaka tu
bole la singgah amek adiah hehe
bole soping topup yang itu lagi haha

Chekgu Azrine said...

Tahniah lg mz!

Em's Family said...

congrats suzi.. :) alang2 tu, singgah je, mydin melaka kalau orang luar memang susah nak cari..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails