Tuesday, 6 December 2011

Rezeki my kids dpt branded toys FOC | mama plak terover excited

lanjutan citer me & family jln2 kat Fahrenheit tu....weolls window shopping lah, alang2 dh sampai situ...tgk2 apa2 kedai yg menarik...and kat ground floor, ada promo/booth besar jual mcm2 branded toys and baju...mcm merchandize under thomas & frens, barney etc etc

then ronda2 kat area toys tu, ada plak meja utk drawing activity for kids..my boys apa lagi, singgah ler..suka benar zharfan bab2 colouring ni...tapi...dia kaler2 half-way ajer, then dia dh boring hahahah me ternampak ada banner ckp ada mcm2 activity & games for kids, tapi tak sure pukul berapa, rasanya tghari...

thena ada 3 org crew yg in charge bab2 games tu..dtg layan my boys..ckp jom main games, nanti dpt HADIAH!! ha, apa lagi, mama+papa pun beria ler hehehhe dgr bab2 hadiah tu :p

kebetulan both my kids pakai bj thomas & frens (beli kat UK)...so that crew (one indian guy yg sgt peramah+frenly), ajak main puzzle thomas, suruh me &hubby join gak tlg our kids...beria2 me main ahhahah then lps siap, dpt thomas puzzles for both my zharfan & ariff..diaorg siap snap2 pics lagi :) i like--dpt brg2 free--mahal gak kalau nak beli sbb ori official merchandize
ariff posing dgn puzzle that he won..zharfan posing gak, tapi pic zharfan tak jd sbb dia terpejam mata, so me tak tepek lah kat sini :p

then ada lg games, main teka2 nama character thomas & frens ni..ada kat poster...my kids memang minat thomas and selalu tgk, so zharfan memang got it all right, ariff betul teka nama thomas heheh watak utama gitu :) hadiah nya sgtlah besh...dpt train (nama duke) take n play...kalau nak beli harga dlm RM50 above ni, sbb my boys selalu gak suruh me beli tapi me tak beli sbb rasa mcm mahal and kecik jer toys ni..tapi sgt berkualiti and cute sbb ori...adik me ada belikan these kinds of toys utk my boys masa dia study kat Adelaide (OZ)


ariff posing pegang train kesygnnya--siap pegang sampai tertido tu...

and dpt gak cd ori..even sampler, tapi ori...cd ni my nephew ada beli hehehe so now ariff dpt tgk cd thomas ori :) sibuk psg dlm keta --tak leh me nak dgr sinar.fm time drive :p

ni puzzle yg ariff dpt--Percy

ni puzzle yg zharfan dpt--besar gak sizenya ni--zharfan sgt suka puzzle..khusyuk dia buat sampai abis :)


me & mr hubby punyalah happy and senyum from ear to ear--sbb dpt hadiah branded toys utk anak2 tanpa perlu spend apa2 :) memang rezeki my kids sbb kebetulan ajer lalu and singgah kat booth tu...

kiranya 1st time pegi Fahrenheit and sgt lah seronok pengalamannya :)

the best part, time main2 games ni, sbb masih pagi, cuma my kids ajer yg main pun, so staf2/crew kat situ layan dgn penuh mesra :) lagi lah me suka :)

note : syukur alhamdulillah :)

19 comments:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah mstila srnok dpt mainan branded
thomas n friend pulak tu..

baru jerk beli puzzle thomas n friend utk zaquan tp beli kat JJ jerk..

Chekgu Azrine said...

rezeki anak2 pun murah MZ..

mama tisya said...

rezeki dpt toys mahal

Cute Mum said...

best tue..
memang rezeki dioranglah nie..

:: Mrs.Eady :: said...

syok nyer!

Munnafendy said...

rezeki anak2...kalau sy pun tak terbeli toy mahal2 cenggini kak =)

Huda said...

mak bapak mana yang tak seronok kalau anak dapat mainan free, ori lagi..:)

e!ya said...

best..rezeki anak2 kan

Zana Nordin said...

rezeki tu...
alhamdulillah

Nur-nba said...

Memang keluarga yg bertuah.. Comel betul anak2 Kak Suzie ;)

SyUhAdA said...

msti diorg hepi sgt2..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yang paling best anak2 gembira!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

bukan setakat ibu jer asyik menang..anak2 pun murah rezeki..:)

ADEEYA said...

Syok dapat hadiah free. Hehehe :D

Nana said...

wah.murah rezeki anak2 kan

mama_umar_maryam said...

aduhaiii bestnyer mz..kllah Umar dtg sini mmg sampai ke name helikopter,bas yg dlm citer thomas ni die igt..

Kushuka said...

I enjoyed every page on your blog, I think you are is creative, if you have a spare time look at me too at thrombosed hemorrhoid treatment I am happy to share with you and hope to become your friends

AyuArjuna BiGoshh said...

memang besh hadiah pree2 mcm ni...tahniah zharfan :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya kalo kita pun suka je dapat free tak payah susah2 nak beli kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails