Monday, 19 December 2011

Lagi ceritera prize-giving | Follow Me Memorable Moments Contest

prize-giving  Follow Me Memorable Moments Contest ni berlangsung pd hari sabtu lps 17 dec 2011, pukul 11 pagi, di pejabat Tohtonku @UEP Subang Jaya.


semua yg dtg pun excited sbb nak amik hadiah kan...tapi of courselah hadiah paling lumayan milik seorg pro-comper nama NorHassiemah (my comper fren gak ni, cuma masa prize-giving ni 1st time me jumpa her in person)

lil ariff berlatarbelakangkan hadiah utk GP winner

me paling excited utk collect my bling2 -- RM500 brg kemas dari Tomei....apa lah sgt value tu kan utk gold jewelleries...ni 5 kotak mengandungi white gold tomei earrings (each pair of this earrings is claimed as worth RM500)...ada 4 different colours...tak de kaler pink...



so me tiru ezna..me amik kaler purple sbb ada iras2 pink gitew...siyes sgt cinonet ni saiznya....me tak pakai earrings sbb me tak bertindik (my mom tak bagi me & my adik perempuan bertindik sbb leceh katanya--even me baru call my mom lps amik hadiah tu ckp boleh tak me nak bertindik..my mom tak bagi)..so me obey my mom...so tak tau nak buat apa dgn earrings ni...nak trade in pun cinonet benar saiz & valuenya...buat masa ni me simpan ajerlah kot...


me cilok pic dari FB ezna--sbb her earrings exactly sama mcm mine heheh

anyway, ni plak hadiah brg2 cornell bernilai RM1k...setiap conso winners (5 org kesemuanya termasuk myself and ezna) dpt selonngok brg2 gini--ada 6 different items ie toaster, blended, food processor, hand mixer,jug kettle, coffee-maker..siyes sgt besh ;)--penuh boot keta honda city heheh



and of course selonggok brg2 follow me bernilai RM750--penuh 5 paperbags ni ;)-pic dari FB ezna sbb me maleh nak snap pics --hadiah exactly sama ajer hehhe



group photo..all the winners...total 11 winners (one GP winner, 5 conso winners and 5 lucky winners) tapi rasanya 2-3 org tak dtg...ramai yg bwk family ni sbb nak mengangkut hadiah2 tu :)


nilah GP winner (Hassiemah) dgn all her prize...siyes sgt byk hadiah tu...tomei jewelleries pun bernilai RM3500, cornel bernilai RM3500, follow me stuff bernilai RM1500


me posing dgn happynya :) mr hubby tak dtg sbb keje..ezna yg snap pic ni ;)



note : moga2 ada lagi rezeki utk me & family sebelum berakhirnya thn 2011..me doakan utk uolls jugak..amiin :)

9 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah tahniah banyaknya barang suzz & ezz menang...moga ada rezeki kita plak lepas ni

mama tisya said...

meriah adiahnya...tahniah mz

mama rifQy said...

wowww..mmg sgt lumayan gileee la kak!!!1

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhhhhhhhhhh berbaloi2!!

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh tahniah suzz...siyes lumayan hadiah tu :)

amiey lee said...

besttt giler...barangan letrik set tu/...

Em's Family said...

honestly speaking.. serious best hadiah dia.. walaupun conso, tapi kalau ikut sesetengah contest lain, dah ghupe macam main prize.. i paling paling suke hand mixer tu lah :D..

Ummi Dania Yasmine said...

The best part is....dapat berjemaah menang contest dengan u :-) kenangan terindah!!!

Cute MuM said...

syoknya dapat hadoah banyak camnie..
moga ada rezeki kami pasnie pula..
tahniah sis..
makin panjang list big win 2011..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails