Saturday, 31 December 2011

Training Centre setaraf resort lima bintang | AKEPT @Bandar Enstek

sajer nak tepek pics...last 2 weeks me attend 3 day course kat sini..nama tempat ni AKEPT ie akademi kepimpinan pengajian tinggi, lokasi kat Bandar Enstek (somewhere near Sepang/Nilai)

syok dok sini sbb mcm dok hotel/ala2 resort ---sgt besh!! staff (esp house keeping) semua sgt frenly & efficient ;)


tv lcd...


katil empuk yg besh, comforter kaler kuning sgt comel

lampu tido yg cun ;)

ada mini bar/mini fridge

ni kat luar bilik..mcm resort


lupa nak snap pic bilik air...dinding transparent utk shower tu...
dlm bilik ada free wi-fi(tp slow), and ada perfume yg auto tu ie setiap 30 min bau wangi ;)

note : wpun tempat besh, hati kat umah sbb teringat kat anak2 ajer...being a mommy...mcm tu lah...

6 comments:

Oyis said...

kursus apa ni kak?

mama4hz said...

thank you for share this entry....i just google out bandar enstek since I have to go this place(AKEPT) this weekend and so cautious regarding the palce...after tgk entri you ni...lega sikit...sbb kena bawak baby(she still breastfeeding) and my mom....

Unknown said...

ada air-cond tak? hehe

Mama Zharfan said...

@unknown : of course lah adaaaa!!

Ampang said...

Hi, saya juga akan ke sana tuk kursus end of the month. Bilik ini shared ke individual ? TQ...

Mama Zharfan said...

@Ampang : thanks for dropping by... bilik ni sesuai utk 2 org sbb katil double..tp masa i attend course tu..i stayed alone sbb tak bwk my family..ada participants yg bwk family..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails