Friday, 9 December 2011

Official result Contest Follow Me Memorable Moments | when sifu buat entry hadiah

sajer nak tepek result rasmi Follow Me Memorable Contest (taken from Follow Me FB) yg mana nama mr hubby telah terpilih as one of winners. juga terpampang nama hubby Ezna :)

GP nya memang pro comper bab2 contest bergambar--her kids memang selalu menang GP mana2 contest yg ada pics kanak2 like Johnson2, Parkson --to name a few ;)




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

kalau nak tau mcm mana seorg sifu membuat entry psl hadiah...sila baca kat sini:
http://ayuarjuna.blogspot.com/2011/12/mengutipmenerima-hadiah-pada-minggu-ini.html
hebat sungguh kan....cash, jewelleries....entry hadiah secara pukal tu...sumber inspirasi me sepanjang zmn ;) and she's one of my beloved BFFs :)

moga2 kita semua sentiasa dimurahkan rezeki...amiin

5 comments:

Nana said...

mz, ayu pon sumber inspirasi saya juga tau hehee

Em's Family said...

sape lah boleh lawan dengan ayu tu.. update hadiah pukal2 tu, i update satu satu hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kak ayu mg teror.. muga dia terus murah rezeki.. ila doakan utk kawan2 contest.. aminnnnnnnnn

Affieza said...

InsyaAllah one day sis pn blh jd mcm K.Ayu ni...

AyuArjuna BiGoshh said...

adoihai heheh... i am nobody ler..anyway u lagi hebat sebenarnya :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails