Saturday, 31 December 2011

Antara sebab FB voting is unethical...

selain exchange votes, ada plak jual beli votes---siap iklanlan service openly tu!!!...kiranya nak menang at whatever expense lah (semua org nak menang anyway)...me dh lama bersara dari join contest FB yg voting/like based...(pernah terlibat gak in few FB contests masa awal thn 2011, then rasa serik sbb it's very time consuming) and of course not free from 'element of cheating' --sbb ramai yg create fake accounts for voting purpose or for exchanging voting purpose...


note: tepuk dada tanya selera...


8 comments:

Hanim said...

Setuju sgt2.

AyuArjuna BiGoshh said...

iskiskisk ni yang menyampah dgn voting d fb :(

www.tuanbri.com said...

nak buat macammana ?

itu dah memang kerja diaorang...

nama pun dah internet marketing.


Jom join contest "Apa azam 2012 Anda ?" ..sambil sambil kita berkongsi ,ada hadiah yang menarik disediakan...

Jika berminat, boleh KLIK Sini - tuanbri.com

SyUhAdA said...

ooh..x sngka mcm nie pon ada..

Ummi Dania Yasmine said...

i dah bersara gak....sekarang ni setakat tolong orang jer...:-) itu pun kalau berkali kali orang yang sama, makcik pening....

Chekgu Azrine said...

tak join sebab tak de masa nak promote.. huhu

Ummi AmnaAmzar said...

penah kene sound ngn somebody yang ajak exchange vote..mmg sgt geram..xpasal je dia nak sound iza..gilos nyampah

-atiQah- said...

saya pernah join, tp bru sehari dh putus asa. segan..nk msg kwn2 minta tlg vote. kalau tak buat mcm tu, tak menang.

sekarang ni semua fikir nak buat duit. siap ada servis utk vote lg.
-_-"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails