Friday, 23 December 2011

Awas: Entry pembakar semangat utk MZ ajer ni | pencapaian dlm bidang contest sepanjang 2011



-entry deleted-


moga2 tahun 2012 akan memberi rezeki yg melimpah ruah utk me &family , juga utk kita semua...amiin


18 comments:

mama tisya said...

tumpang happy dgn kejayaan MZ sejak blk UK..sronok tgk mcm2 adiah...tahniah MZ dan jugak BFF MZ

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ada jugak masuk contest tapi kalo asyik kecewa rasa down jugak :p

Nana said...

entry ni juga jadi pembakar semangat untuk saya...

marinahunny said...

congrats Mz! kagum sgt dgn compers yg rajin dan tegar join contest. kita teringin jg tp x pandai plak bab2 nk reka slogan..join more contest next year!

AyuArjuna BiGoshh said...

me br 7 years...active start 3 years ago...now ni merundum ballik... :)

Irfan Abdul said...

congrates MZ,mmg hebat lah!..Alhamdulilah..,sy akan selalu follow blog MZ,sbg perangsang untuk sy join mcm2 contest jugak!..hihihi..

me suya said...

setiap usaha yang dilakukan, ikhlas dan kemudiannya kita bertawakkal.. Memang nikmatlah ganjarannya kan MZ.. Selagi ia masih bergelar rezeki kita.. Why not kan.. ALhamdulillah..Tumpang gembira dengan setiap kegembiraan MZ in life or inverted in ur hobby as a comper~

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

AMIN!!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tahniah MZ...semoga lepas ni banyak lagi big winning yang akan muncul...amin

*∽ IZAN ∽* said...

seronok sangat baca winning history MZ nih... for me memang Really big winning alreadyy..! Dapat 10K pun dah berbaloi sangatt..!

Anyway teruskan delegasi kejayann mu MZ... semoga menjadi penyuntik semangat kepada yg lain ;)

Cute MuM said...

tahniah sis..
baru nak buat entry pasal nie..
hihi..
cuma harinie kena siapkan kerja dulu..
apapon cute mum nak ucapkan terima kasih sebab banyak membantu untuk mula belajar bercontest..
sekurang2nya terisi masa lapang kat rumah tue..

azelyusoff said...

kagum dengan pencapaian MZ. best!!

Em's Family said...

im so love this entry!!! congrats MZ..!!

Nur-nba said...

Tahniah.. Kami semua kagum dengan kesungguhan & hadiah yg begitu banyak hasil contest yg akak sertai tahun ni. Semuanya bergantung pada semangat dalam diri dan Kak Suzie memang patut berbangga dengan pencapaian ni. Moga 2012 akan menghasilkan lebih banyak kemenangan buat Kak Suzie.

Ummi Dania Yasmine said...

Tahniah suzz !!! :-) Rezeki u murah this year!!

SyUhAdA said...

thniah sis..smoga rezeki smakin btambh pd msa akan datang..insyaAllah..

Chekgu Azrine said...

Tahniah dan tumpang gumbira dengan all ur winning.. rezki murah sangat..dan lucky u MZ!!

Adyshariz said...

yup..aisha pon kagum la dgn korang yg rajin join contest offline ni, sb memerlukan usaha dan komitmen yg tinggi..hope next year i pon ada semangat mcm ni, tak byk sikit pon ok.. tahniah mz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails