Tuesday, 20 December 2011

Small winning | conso Dettol-Giant

pukul 5 ptg semlm, me dpt call dari organizer contest Dettol--ckp me menang hadiah saguhati--dpt hamper brgn dettol worth RM300. me tanya ni contest under Giant ker under Mydin--sbb masa me antar entries, ada 2 concurrent contests and me join both...so the one that I won is under Giant.


tak de rezeki nak menang GP ;) anyway, winning something is better than nothing ;)Alhamdulillah :)
me antar 3 entries utk contest ni (modal beli sabun dettol me spent RM7.50 utk 3 ketul sabun heheh)...contest ni slogan based :)

note : 6th winning for December 2011


13 comments:

Em's Family said...

congrats..!!! i selalu miss contest2 dari hypermarkets..

▪imie fatima▪ said...

tahniah kak,small winning tp best gak kan ..=)

eiyzniey said...

OOooo
Join contest.
:)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alhamdulilah..dapat jugak.. MZ ne memang talented lah bab2 slogan ne..

Wansteddy Tales said...

wan xjoin dua2. 1st sbb frust yg dulu2 xmenang. 2nd sbb pitih habih! hahaha... faktor kedua tu kalau mood join cntes menggila pn jadi xguna gak bila duit nk membeli xde. kacau mood je haha... tahniah kak suzi. Sekali sekala dpt conso. selalunya menang GP2 prize. Wan ni minah conso manjang. kdg2 naik fedap, hahaha... tp yg akhirnya kena bersyukur juga, tuhan nk bg bnyk tu je. Yg beshnya hadiah conso kak suzi pn bkn calang2. RM300 tu! Tahniah2 :D

ajumohit said...

tahniah mz!!! bestnya dapat brgan dettol

Zuraida Rahim said...

conso pun worth RM 300.. Mmg berbaloi2 dgn POP hanya RM 7.50 je...

amiey lee said...

wahhh mz ni betul2 alert ngan contest la...pinjam mata hahahah nk alert gak la ngan kontest

MamaAimy said...

Hi MZ,

Salam kenal, nak tanya kt mana leh dpt Giant punya borang contest...slu jgk pegi giant bt caves tu... tp x penah nampak borang dia.

Ummi Dania Yasmine said...

tahniah!!! menang lagi.....

Cute Mum said...

tahniah sis.. conso pon best gak.. dari tak der kan..

SyUhAdA said...

besnye..thniah sis..

mama rifQy said...

alwayzzz bertuah!!! tahniah dear!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails