Tuesday, 13 December 2011

Too many stories, too little time | di saat mood berblogging merudum..

belum sempat upload pics psl cuti2 melaka..:(
and me terjumpa one cute blogger even masa cuti2 melaka pun...lucu pun ada gak..sbb tiba2 rasa mcm me kenal dia, dia kenal me..1st time jumpa pun...so terus lambai2 to one another hahaha
and ada citer psl event disney cars yg me attend kat Ikano semlm
:( me sgt2 bz dgn keje..periuk nasi me kan...

and bila tgk akaun nuffnang, hasil CPC dh cecah lebih RM70 utk bln ni (of course zero BE)...so syg plak kalau me tak update blog kecik me ni..saper nak bagi free2 duit tu kan :)

tq sbb sudi baca...esok me buat entry baru :)


6 comments:

Chekgu Azrine said...

keep on blogging MZ.. caiyok2..!!

Em's Family said...

blog kecik ke? sikittt lagi insyaAllah i nampak u dah boleh dapat sponsored ads dah :D

Ummi Dania Yasmine said...

cian u....step by step yer...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kat ofice lagi MZ.. ada event lagi kena buat.. baru nak balik.. kekadang ada jugak rasa malas nak update blog tapi inila tempat releze tension..okla MZ nak balik..anak2 dah tgu dah..lambat benor mamnya amik.. papanya dari tadi tgu wife abis keja kikiki

SyUhAdA said...

sme la..busy jgk skang nie..tp jgn lupa update ye mz..

mama rifQy said...

nape mz macam suam2 kuku je berblog skang ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails