Sunday, 25 December 2011

Menang hamper | tak de kena mengena dengan contest

masa bbq dinner --juga aktiviti masa course kat AKEPT, bandar enstek, selain magic show, ada plak lucky draw utk peserta2 kursus---ada 20 hamper...for 50 participants...so meaning that ada yg tak dpt ...and siyes, me tak pernah menang kalau lucky draw time attend apa2 event pun...


and julung2 kalinya, nombor me (no 42) naik as one of winners--so dpt hamper ni ;) --nyaris2 me tak menang apa...sbb ni hamper yg ke19, ie dh nak abis pun hamper dimenangi oleh org lain..so me dh sedey2 gak (dlm ati) sbb kwn2 yg me kenal kat course tu semua dpt...tup2, naik nama me ;)...siyes sgt happy and bersyukur...sbb anak2 me sgt excited bila nampak mama bwk balik hanper lps diaorg ditinggalkan dgn papa selama 3hari 2 mlm gitu :)

note : syukur alhamdulillah :) hamper ni value RM50 rasanya ;)


5 comments:

SyUhAdA said...

thniah sis..mmg sntiasa btuah ye..

Em's Family said...

i kalau bab2 lucky draw mase attend course ke event ke, tak pernah lagi dalam sejarah menang

kakyong said...

maruku ikan tu... nostalgik..
hari tu kenduri kahwin kat kg, pulun amik byk bungkus.. sbb dah jarg jumpa.. hihii

tahniah.. rezeki tu.. sambil kursus ade gak rezeki..

deqlis said...

tahniah...rejeki tue...alhamdulillah:-) hepi 4u:)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dpt free best ne!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails