Thursday, 15 December 2011

spaghetti mickey mouse | zharfan kata sedap

ternampak and terus beli sbb zharfan beria2 nak try--instant ni...just panaskan dlm microwave and then sedia utk dimkn


me try gak mkn...memang rasa ala2 benda instant (tak kena dgn tekak me)


tapi bg zharfan, katanya ok jer, sbb dia sgt suka spaghetti--me kata mama msk lg sedap..cuma mama jrg2 masak hahahah

harga spaghetti ni ialah RM5.99...siap ada ayam+jagung as part of the set.

note : tak byk brg2 instant yg sedap sebenarnya..


18 comments:

KSWSK said...

dgn harga RM5.99 tu kira ok la kot dengan bahan2 yg ada tu..

Ummi Dania Yasmine said...

dania x suka spaghetti, dia suka macaroni tapi set pasta la jugaknyer...

Huda said...

ada jual kat mana ni sis?

Cik Tqah said...

lapa plak tgk gmbr makanan..tahan-tahannn

Ijah EmoTemo said...

ehh mickey mouse ada keluarkan spagheti? hehehe , nk try beli la hahaha.

Nana said...

waj kiut nye bekas dia hehe
bli kt mana ni mz
klw mia nampak sure dia nak ni

*∽ IZAN ∽* said...

uikss.. tak pernah jumpa lagii.. kat ne nak cari nih..? Danish pun suka makan spagethi!

ibuhebat said...

wah.. menarik betul packagingnya...

jemput join Kuiz kat http://hebatkan.blogspot.com/2011/12/kuiz-minggu-kedua-ga-1st-anniversary.html

hadiahnya vitamin C chewable! :)

amiey lee said...

wahh nmpak sedap...tapi tk penah jumpa heee

samala jarang2 masak spagheti

SyUhAdA said...

ok jgk hrga dia..

kakchik@ella said...

Kalau KC pun sure tak 'serasi'rasanya.

Ardini Humaira said...

murahnya! dni rasa macam nak jugaklah... dah la comel :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

pandai ye promote budak2 dgn guna disney well brand tradmark..

Alyza Fisol said...

murah gak instant ni...

tp tak elok diamalkan selalu... :)

bleh simpan buat bekalan dikala kelaparan yg amat sgt...

Lin said...

Eh....tak pernah nampak pun terjual kat mana2....anak2 suka sangat spaghetti..

Em's Family said...

anak i so so suke spageti, la ni suke makan nasi.. betul, instant food tak pernah elok pun :)

ADEEYA said...

comelnyaa instant mee ni :)

Oyis said...

aisyah ternampak kat laptop ni, terus mintak nak satu. haih, kat mana nak dpt ni?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails