Wednesday, 28 December 2011

header baru sempena tahun baru

me jenis yg cepat bosan dgn header heheh sbbnya me suka letak latest pic kat my header tu

so alang2 sempena nak masuk thn 2012, me pun tempah header baru---me tempah dari zaihazra--me dpt tahu psl zaihazra ni dari blog eyriqazz :)

me suka design yg simple2 and kalerful and sweet pd mata me hehhe

pantas dan efficient service zaihazra ni :) me sgt puas ati :)

note : apa azam tahun baru uolls...me berazam nak menang contest byk2, nak lose weight, nak cuti2 obersi, nak buat apa2 ajer yg boleh buat my mom happy2, and nak jadi a better wife, a better mommy, a better daughter, a better blogger, a better sister, a better fren :) amiin ;)


17 comments:

mama tisya said...

cantik header br,....

Huda said...

cantik header tu..sweet and colorful, memang ceria laa

me suya said...

chantek header tu MZ.. Resolusi Suya banyak MZ.. nt lah rajin SUya update :)

Nur-nba said...

Cantik header baru akak.. Moga semua impian akak tercapai..

Mama Balqis BPB said...

lawa la header baru...cute sgt!

ajumohit said...

very nice lah mz, colorful gitu...

Ely Hasrul said...

suzie!

header cantekk!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cantik.. bape mz tempah?

cikpia said...

hhhhmmmmmmmmmmmmmmm...... nak tukar header ke tanak untuk new year ek...??? hhhmmmmmmmmmmm.........

Nurulchumel said...

cantik.. :)))

*∽ IZAN ∽* said...

wah cantek cantekkk!! I loikee!!

Nana said...

comei header ni
saya so far lom bosan lg haha
nant ada gmbr lawa br nk tukar

deqlis said...

salam MZ....wah! MZ pun tuko header sempena thn baru....cantik header baru MZ..:-)

deqlis pun toko jugak...sekali tuko baju blog...bosan dah dengan baju lama..hehe..

ok happy new year:)

Hanim said...

Comel n sweet header baru tu ;)

Em's Family said...

personally, i suke header baru u ni.. comel sweet

cikpuanhady said...

comey & sweet giteww..

cik Nemo said...

tq so much for the review!! Selamat bekerjasama lagi ya! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails