Thursday, 1 December 2011

Kenapa MZ tercongok depan tv pada pukul 7 mlm

faktanya me jenis yg jrg and tak suka tgk tv
tapi sekali tertengok..ha dh jd addicted hari2 mesti tgk

citer Tentang Dhia tu :)
tensen tgk watak2 jahat hehehe esp watak Melly yg teramat ler jahat giteww..and kesian sgt2 dgn watak Azmi yg memanjang teraniaya....ako memang muka baik lurus bendul gitu :) pstttt muka ako tu ada iras muka adik bongsu me (Dr Awi)--dia selalu perasan muka dia mcm ako heheh ada ler iras cikit2 :p

and ND sgtlah cute...pakai tudung pun cute :) nampak mcm budak belasan thn ajer even dh jadi mak org pun kalau kat luar citer...memang beruntung dilahirkan muka baby face and mix blood

note : rasanya ramai yg tgk citer ni kan :) byk mesej2 yg bagus dari citer ni esp related to agama :)


16 comments:

Suliana said...

ya betul sis :-) saya pun duk tercongok tgk cite ni.. hehe.. mmg byk msg yg bagus dlm cite ni.. islamic sikit.. ND sangat comel pakai tudung.. :-) harap2 dia dapat kawin ngan Zikir.. kekekeke

e!ya said...

saya pon pkl7 siap2 dah duduk depan tv...suka gak tgk hero n heroin sejuk jer mata memandang cumel sgt..

Nana said...

saya baru2 je follow hehe..aritu tgk gitu2 je sebab banyak tinggal pasai banyak kuar tgk wayang...start episod 11 baru tgk btol2
lepas tu tengok kat tontotn episod 1-10 arini nampak gayanye xdpt tgk lg..kena tgk kat tonton lg la hehee

jemarisuri said...

sy pun sama time tu la duk depan tv. haha

Salina@IbuAqil said...

ND mmg comel.. Sangat2 comel.. Sejuk mata tgk dia esp bertudung.. ;D

cikpia said...

citer tu best! tapi ND tak sesuai la watak kampung, dia muka orang kaya2.... he he....

tak macam tiz zaqiyah time nur kasih, nampak kemelayuan dan kekampungan dia time bertudung.

LidaRahim said...

tak suka bila dhia teragak2 nak pilih azmi atau zikir.. erghh pilih jer lah zikir tu hehe

tapi smlm sian lak kat azmi tu asek jd mangsa keadaan jer kan

ADEEYA said...

HAHA! Same hreeeee! Pukul 7 tercongok depan tv :D geram dengan MElly tu. Tak malu :/ huhuhuhu! and kesian Dhia.

Ardini Humaira said...

gerammmmmm.... dhia terima azmi. uwaa :(

Jue said...

memang besh..terbaik..hik3..omei jeak c nora 2 pki tdg..:-)


dlu xlayan gak..bila da tgok sekali..da cam xley tak tgok..kul 7..terpacak dpn tv..kuang3..


moralnyer...jgn mulakan..keh3

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tak tengok pun citer tue.. sampai umah pun almost dah magrib selalunya.. keja2 dapaur..kejar ituini..last2 tdo haha

Em's Family said...

i pun, tapi banyak dah i miss sebab memanjang balik lambat :(..

mama tisya said...

mesti tgk sebab peminat mr hot ADI PUTRA...hehehehe..tp mmg nyampah ngan melly tu..meroyan je

azura samsuddin said...

zura pun follow sis tp setiap selasa je dpt tgk live sbb xde kls, yg selebihnya tgk kat tonton :)

DeQWa said...

sama la kite....
Demam tgk cite TENTANG DHIA & CINTA ELYSA...hehehehe...termiss 1 episod leh moody sehari..kekeke

Chekgu Azrine said...

wajib tengok!!hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails