Wednesday, 14 December 2011

terjumpa port baekk punya utk photoshoot | Taman Botanikal @Air Keroh, Melaka

awas ini adalah entry bergambar
Taman Botanikal adalah destinasi pertama kami terjah masa cuti2 Melaka....since masa singgah kat sini masih waktu pg (pukul 9 am lebih ni), so satu family masih dlm mood berPS sampai lembam :p cuaca plak redup & sgt nyaman :)

tak de pic satu family (ber-4) sbbnya me tak bwk tripod - so mr hubby ler jd photoG :p pic me & mr hubby tu (pic berdua) --my zharfan yg snap ngeh ngeh ngeh














entry ni hanyalah utk kenangan dan tatapan MZ di hari tua ;)
tq sbb sudi singgah ;)

15 comments:

mama rifQy said...

chanteqla view kwsn ni..mmg sgt sesuai la nak berPS bagai!!

kak ina kl said...

memang best gi ke melaka..banyak tempat nak jejalan

AyuArjuna BiGoshh said...

amboi posing cekak pinggang...heheheheh

Huda said...

tapi kita suka nengok gambar u sefamily tau..:)

:: Mrs.Eady :: said...

nape takde gmbr 1 family....?

MamaYatie said...

cantek tmpt ni..saya pun turun melaka last week, tak sempat jelajah sbb ikut rombongan cik kiah

Salina@IbuAqil said...

humboi!!! hero kecik malaya yg handsome ni pandai btoi posing2.. ;)

amiey lee said...

heee kta dh ke melaka byk kali tapi tk penah singgah sini...huaaa kna buat trip ke melaka lagi nih hahahaha

Em's Family said...

background macam gambar dalam studio kan.. cantik!!

Fazlinil Irma said...

pandai zhafran ambik gambar. tak gegar pun. :)

Ummi Dania Yasmine said...

terer zharfan amik gbr mama n papa...cantik ah tmp ni. i tak pergi sini....masa ke melaka...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syoknya posing-posing :) my hubby x sporting sgt nak gambar2 mcm dulu2 :p

Chekgu Azrine said...

cantik tempat ni MZ.. nanti nak gi jugak bila ada rezeki sampai Melaka.. tak sabar..

DeQWa said...

pandai anak2 MZ berposing..hihihi

mama_umar_maryam said...

mmg best taman nih, kitorg siap sewa nek kete style lama tu jln2 keliling taman nih,best!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails