Monday, 5 December 2011

gumbiranya bershopping di Larrie

pagi semlm (ahad), me ajak mr hubby pegi sunway pyramid, sbb nak pegi redeem voucher larrie. mr hubby kata, better pegi pavilion ajer, sbb ada satu outlet larrie kat fahrenheit 88 (sebelah pavilion)

so there we were...parking kat pavilion, menapak ke fahrenheit..larrie kat tingkat 1


me terus tunjuk voucher yg bernilai total RM200 kpd staff larrie..and guess what...staff perempuan (ada dua staff lelaki--sales assitant) ckp me boleh amik apa sajer!! WOW!! of course lah teruja...sbb me ke sana dgn hati penuh was2..sebabnya ada di SINI

dan.....staff2 larrie melayan me & mr hubby dgn mesra--tlg pilih bj etc :) :)


so me pun dgn suka suki pilih lah brg2 apa yg berkenan di hati...haaa...me dh rambang mata sbb byknya kasut &sandal wanita :) --mr hubby amik bj for himself---zharfan pun excited amik bj gak..saiz S (utk adult), bila dia besar sikit dh boleh pakai sbb fit cutting...and for myself--mesti lah ader..me amik sepasang sandal :) brand larrie tu :) boleh lah me BERLARRIE pegi lecture hehehhe

nilah hasil tangkapan FOC dari larrie :)

 
zharfan punya kaler merah+hitam, selebihnya 3 helai ialah mr hubby punya--total harga RM150 semua tshirts ni..so tak tambah langsung guna voucher RM50x3 pcs. mr hubby kata nak pakai tshirt baru time cuti2 melaka weekend ni :)


nilah sandal terbaru me :) harga RM70, voucher RM50, so me top up RM20 tapi me tak kisah sbb taste me and branded gitu :)


tq larrie!! :)

tq ayu rafikah sbb telah membuat komplen kpd pihak larrie, that explains why me boleh guna voucher tu utk redeem apa sahaja..so kes tak berapa semenggah yg berlaku kpd ayu, dan juga telah berlaku kes yg sama kpd kwn ayu (nama azie) tidak berlaku kpd me :) alhamdulillah



note : syoknya shopping guna voucher hasil contest :)


11 comments:

mama tisya said...

hah senang kn parking kt pavi ..jln kaki je ke fahrenheit...nasibaik bole pilih apa saje tk mcm ayu kena kn..cun sandal tu

MRS. K said...

wahhh... memang syiokk kan shoping free... hehehe

mama rifQy said...

serius..sandal mz mmg superb!!!! sukenye tengok !!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alhamdulilah.. cantik kasut tue nampak selesa

Em's Family said...

memang best kan shopping pakai voucher yang menang.. by the way, hari tu yang skechers tu mira tak sempat nak redeem, sebab nyer hanye tempat2 tertentu je boleh redeem, dengan ade training 2 minggu, lepas tu hubby pulak buzy, last2 tersadai macam tu saje

Ummi Dania Yasmine said...

Untung u!!!! Tahniah Ayu dah buat langkah yg bijak tapi sepatutnya, Larrie bagi Voucher Ayu sebab perbetulkan kesalahan mereka...

AyuArjuna BiGoshh said...

heheheh...i bukan saja komplen kat larrie malah ke pengarang berita harian lagik ...kasi panas. :)

Chekgu Azrine said...

beruntung betul MZ ni.. rezki murah.. alhamdulillah

azelyusoff said...

cantiknya sandal larrie MZ

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

ni semangat nak redeem kat pav. mujur x buang lagi voucher tu. blh dpt sandal/t-shirt :)

Nana said...

walla..mmg siok abes

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails