Monday, 21 November 2011

some vouchers | ada udang di sebalik mee

me menang vouchers larrie ni from 2 contests--berita harian & metro..under my name and mr hubby (ada gak under my adik, voucher sent to her address kat kelate)--so total me ada 4 x RM50 Larrie Vouchers ni..

tapi me sgt ragu2 nak gi redeem voucher ni--esp t&c buat vouchers ni useless

 ni ha sebabnya:
http://ayuarjuna.blogspot.com/2011/11/surat-layang-luahan-rasa-kepada-pihak.html

my BFF ayu rafikah dh 'terkena'....last2 balik tanpa redeem apa2...
me nak try gak pegi redeem...kalau tak dpt redeem...ha, me donate ajer kat saper2 yg nak nanti :p (ada ker org nak?) due date voucher ni 31 dec...so masih ada masa :)

note : voucher oh voucher..jrg2 terkena dgn voucher yg begini..biasanya ok jer kalau menang apa2 voucher..


9 comments:

SyUhAdA said...

ad jgk voucher camnie kan..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss dulu pernah dpt voucher kasut krockss(bukan nama sebenar),rm50 jgak, lepas tu kat outlet yg memang pilihan terhad dan design memang x ada yg chantek langsung.last2 bagi sedekah ajer kat diorang voucher tu dan pulang dengan sepasang krockss tanpa guna voucher pun.

Nana said...

baru baca kt blog ayu saba je la
nmpk sgt tak ikhlas nak bg ade plak yg burok2 je bole ntah apa2

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

nape plak tu suzz, jap2 nak pi baca kat blog ayu

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

dah baca kat blog kak ayu tadi..memang tak patut kan...huhu

Ardini Humaira said...

uiskk teroknye larrie!.. kalo cemtu.. lari je lah bila lalu depan larrie tu takyah beli,... eee geram

Ummi Dania Yasmine said...

voucher ni macam tak IKHLAS je bagi kan?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ingatkan voucer slimming hehe

mama rifQy said...

ade ke patut buat cam tuh !!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails