Monday, 21 November 2011

Photoshoot @Wetland Putrajaya 20112011

semlm weolls jalan2 ke putrajaya sambil snap2 pic...singgah kat few taman yg ada kat putrajaya...ni taman 1st yg weolls singgah


Wetland Putrajaya--kebetulan plak semlm kan date yg canteek gitu :)

ariff masam tak mau senyum sbb dia masih demam ni..

me pakai dress jenis kembang2 ni :p byk lagi koleksi dress yg me beli kat UK--tak sempat nak pakai ;) most dress nak kena pakai inner--cuaca panas kat Msia so tak berapa sesuai gitu :p


note : Msia byk jer tempat2 cantik..cuma cuaca jer kurang nyaman, tak dpt nak PS lama2 sbb tak tahan dgn cuaca--so of course otomatik teringat kat UK :p


8 comments:

Nana said...

xpenah lg sampai sini
lawa juga wat ps kan

Ummi Dania Yasmine said...

cantik la dress u :-)

cikpia said...

scenery yang cantik!!!!

model2 pun menawan!!!

eisyaawie said...

banyaknya tempat-tempat menarik di Malaysia yang belum saya pergi.....:D

Alin Marlini said...

menarik wetland ni...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

memag kat msia ne most time panas .. nak ps cantik2 kena pg cameron/genting/bukit timggi

mama rifQy said...

mesia ni time panas mmg panas..time ujan..tak tau nak kate la..macam kat trg skang ni..huhu

MamaYatie said...

tak jumpa burung putih tu?apa ke nama nya dah lupa..kdg2 burung tu berjemur atas tiang lampu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails