Tuesday, 29 November 2011

actually the thing that I won from InTrend the other day | conso ajer

ari tu me buat entry...menang atas nama adik me

suspens gak ingatkan sangkut hadiah utama (HP HTC tu!!) rupanya2 rezeki conso ajer

dpt ler hamper maybelline worth RM100--maunya dpt 2 items ajer ni hehhehe--nak kena pegi collect kat office InTrend ler ni

ni promo contest tu (InTrend Sept 2011)


apa2 pun rezeki kan--and me sgt ler jrg menang dari InTrend thn ni..so any winning is ok to make me smile :)

note : 9th winning for November 2011


9 comments:

mama tisya said...

conso pn best tu..tahniah mz

Nana said...

conso2 pon rm100 gak tu..tahniah

IntaNBerliaN said...

tahniah mz..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

apa2 hadiah pun boleh buat kita sengih.. dapat 1 be pun happy walau hati ne gundah gulana haha

Chekgu Azrine said...

anyway tahniah MZ..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

tahniah..conso pun hadiahnya bernilai RM100..best tu..

mama rifQy said...

ok gak dapat hamper maybelline!!

intanloveamir said...

tahniah kak...

sy pn ada menang hamper rm100 from maybelline tp lain majalah...cuma promosi tu ja sama...sbb adiah utama dpt hp htc gak + hamper maybelline rm900....

wpun hamper rm100...sy dpt bedak 2 unit,lipstick 2 unit & 1 lipbalm...

pe2pun tahniah yer kakk...

Em's Family said...

Rm100 pun lepas jugak compact powder Maybelline yang mahal tu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails