Monday, 14 November 2011

Congrats Ahmad Zharfan Shah | mama is always proud of u

ari sabtu lps, 13 nov 2011 adalah hari graduasi(convo) my Zharfan :), bertempat di Experimental Hall IIUM Gombak.

and dia ada buat persembahan, nyanyi lagu nasyid tajuk "Hambamu" (lagu tema Imam Muda)..sejuk hati me tgk my boy pakai jubah (gigih gi cari merata2 tempat nak beli jubah ready made for kids, last2 jumpa jubah tu ada dijual kat Mydin Selayang heheh)

and bersungguh2 buat persembahan--ari2 dia practice kat umah :)

masa time Zharfan's performance tu, me tiba2 rasa sebak plak (ternangis gak lah) --biasalah being a mom--bila tgk zuriat sendiri esp anak sulung dh semakin besar...


ni penyampaian sijil



ni pic me amik dari FB ayu rafikah (tq babe for this pic and congrats to Akid too!)


note : zmn2 me dulu, mana ada majlis convo utk kindergarten hehhe rasanya setakat hari penryampaian hadiah jer--dh ingat2 lupa -- thn 1982 i was the same age of my zharfan @2011 :) :) me grad kindergarten KEMAS kat sebelah umah me kat kg padang kala :) now dh tak wujud pun kindergarten tu..me sempat attend 2 kindergarten (masa umur 5 thn, me attend kindergarten kat Trg)


16 comments:

missbby said...

kebanyakan tadika buat convo day semalam 13hb kan..anak kita pun..

me suya said...

congratz zharfan
heee tahun 82?? Suya tak wujud lagi kat muka bumi ni masa tu.

ajumohit said...

Tahniah zharfan!!! Nnti skola rendah kt setia budi ke mz? Ada diskaun utk staff kan?

Nana said...

hehe sama la kan..dulu masa kecik2 mana ada majlis convo gini
ada la mas form 5 rasa juga time skolah2 ada majlis konvo

cikpia said...

grad kindy in 1982? me baru jer given birth tahun tu. he he....

me 'ex student' KEMAS gak, penyampaian hadiah pakai uniform kaler pink. he he.....

Ummi Dania Yasmine said...

me faham perasaan sebak u tu sebab i pun menangis bila my dania naik stage nak dpt sijil and pakai jubah konvo. Being a mom.....

MamaYatie said...

tahniah zharfan...next year dah darjah 1..kejap jer kan MZ..

mummy_ayu said...

my turn..next year..mesti rasa mcm tu gak kan...

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah zharfan....suke tgk die bersemangat menyanyi nasyid :)

azelyusoff said...

tahniah zharfan dan MZ jugak. 82? Nizar dah lahir ke time tu? saya classmate nizar kat skpk.

Cik Bambam said...

time sy dulu pon xde mcm ni jugak kak..hehehe

kak ina kl said...

ibu mana yang tak bangga bila anak naik ke pentas..walaupun di tadika..semuga anak-anak kita berjaya di dunia dan akhirat

adianiez AIDA said...

alamak! rindu nyer kat kampus! tadika pun pakai jubah mcm grad degree hi hi hi...

nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

juelee said...

alahai.. saya pun sebak bila baca.. naluri ibu kan..

tiefazatie said...

comel la zharfan..=)

cikpuanhady said...

wahh..tahniah zharfan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails